Personvern og informasjonskapsler

Utvalgte kunder:

Samtykke til informasjonskapsler ved besøk hos Flexify.no

flexify.no bruker vi tredjepartsløsninger for å sikre et brukervennlig nettsted for alle våre besøkende.

Tredjepartsløsningene bruker informasjonskapsler på ulike måter:

  • Vi bruker Facebook pixel for å effektivt kunne markedsføre våre tjenester via Facebook
  • Vi bruker Google Analytics for å samle informasjon om bruk av nettstedet, som f.eks. antall besøkende på en side, hvor lenge en besøkende har vært på en side og på hvilke sider besøkende forlater nettstedet.
  • Vi bruker Drift for å kunne chatte med våre brukere

I noen tilfeller innebærer dette at vi håndterer personopplysninger, for eksempel e-postadresse. Dette beskriver vi nærmere under Samtykke til håndtering av personopplysninger som du finner under.

Ved bruk av dette nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler som er beskrevet i dette dokumentet.

Samtykke til håndtering av personopplysninger

Behandling av personopplysninger

Vi behandler kun de personopplysningene du selv har oppgitt til oss. Hvis du er registrert som bedrift, er personopplysninger begrenset til innholdet du sender oss under registrering av oppdrag eller kontakt av flexer. Hvis du er registrert som Flexer håndterer vi personopplysninger ifm. din profil, bilde og CV. Dette er opplysninger som du har valgt å legge inn direkte på flexify.no. Informasjonen er identifiserbar og kan knyttes til deg som enkeltperson. Vi mottar også personopplysninger om deg hvis du selv legger dette inn når du snakker med oss i vår chat-løsning Drift.

Uavhengig av om persondataene er lagret hos flexify.no eller hos våre samarbeidspartnere, kan du kreve retting av feilaktige eller ufullstendige opplysninger. Dette gjelder både strukturerte og ustrukturerte data.

Dersom du ikke lenger ønsker å være i vårt nettverk, kan du når som helst trekke ditt samtykke tilbake ved å ta kontakt med oss. Alle enkeltopplysninger om deg selv og hele din profil, vil da bli slettet.

Grunnleggende krav til behandlingen av personopplysninger

Flexify AS og samarbeidspartnere er ansvarlig for lagring og bruk av dine personopplysninger (Behandlingsansvarlig). Opplysningene blir behandlet i samsvar med kravene i personopplysningsloven med forskrifter.

Formål med behandlingen

Hvis du er registrert som Flexer er formålet med behandlingen av personopplysninger å kunne vise din CV og profil ifm. mulige oppdrag på flexify.no og for fremming av ditt kandidatur til eksisterende og fremtidige oppdrag i regi av Flexify AS.

Hvis du er registrert som Bedrift, er formålet å kunne vise din profilinformasjon ifm. kontakt med konsulenter og oppdrag på flexify.no.

Informasjonssikkerhet

Flexify.no og samarbeidspartnere følger kravene til informasjonssikkerhet i personopplysningsforskriften kapittel 2.

Lagringstid

Dersom dine persondata slettes, vil disse likevel finnes i våre systembackuper i inntil 30 dager etter sletting.

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret freelancer eller konsulent

Finn riktig freelancer eller selvstendig konsulent til ditt neste prosjekt