Om Flexify

Flexify kobler bedrifter med den perfekte kandidaten fra Norges største nettverk av kvalitetssikrede frilansere og konsulenter
9.2/10
Gjennomsnittlig vurdering
av våre flexere
2 dager
Gjennomsnittlig tid før vi
har en kandidat klar
702
Antall godkjente flexere som er klare for prosjekter
Hva vi tror på
Et verdiskapende mellomledd
Vi ønsker å være et effektivt mellomledd mellom bedrifter og dyktige fleksible ressurser. Hva betyr det? Jo, det betyr at vi i så stor grad som mulig tilrettelegger for en enkel og direkte kommunikasjon mellom kunden og frilanser/konsulent. Derfor har vi en helt gratis og åpent nettverk som alle kan benytte seg av.
I dette åpne nettverket gjør vi også noe kvalitetssikring av både bedrift og flexer, men vi gjemmer ikke konsulentene bak lange oppmeldinger eller betalingsmurer for å få tilgang. En slik åpenhet tror vi vil vinne til slutt.
Så hvordan tjener vi penger? Kort fortalt tar vi kun betalt når vi tillegger en verdi i transaksjonen. Tar bedriften direkte kontakt med en flexer er det som nevnt helt gratis for begge parter. Vi tar derimot en andel av timeprisen i de tilfeller hvor vi hjelper bedriften med å velge og kvalitetssikre kandidaten (10% av kontrakten) og når vi håndterer administrasjon.
I disse tilfellene har konsulent følgende fordeler:
Yrkesskadeforsikring gjennom IF
Gratis kontorplass hos oss (om det er ønskelig)
Vi håndterer kontrakter
Betalingsgaranti (vi legger ut for kunde om de ikke betaler 10 dager etter prosjektet er gjennomført)
Som en del av Flexify får du som frilanser eller konsulent uansett:
Rabatt på Fiken regnskapssystem
Gratis kurs i regnskap, skattemelding og andre konsulent-relaterte tema
Faglige og sosiale samlinger i regi av Flexify
En ny måte å jobbe på
Vi i Flexify tror at flere og flere vil ønske seg en fleksibel arbeidshverdag hvor de selv kan velge oppdragsgiver og type prosjekt. Det gir mer frihet og potensielt større faglige utfordringer, noe mange verdsetter. For disse menneskene ønsker vi å være den enkleste måten å komme i kontakt med spennende bedrifter, samtidig som vi tar oss av mye av det kjedelige administrative arbeidet for dem.
For bedrifter blir det stadig viktigere å beholde sin "smidighet" så de raskt kan tilpasse seg nye muligheter. Fleksible ressurser er en viktig faktor for å lykkes med dette. For disse bedriftene ønsker vi å være den ledende portalen for å finne Norges beste fleksible ressurser.
For begge parter tror vi et slikt fleksibelt arbeidsliv vil skape nye muligheter og realisere større verdier. Vårt mål er å være et effektivt mellomledd i denne transaksjonen og legge til rette for et sømløst samarbeid underveis.
Har du innspill?
For å kunne skape den beste tjenesten for konsulenter og konsulentkjøpere er vi avhengig av tilbakemeldinger fra våre brukere. Har du en tilbakemelding eller innspill til en nyttig funksjon vil vi veldig gjerne høre fra deg. Ta kontakt på kontakt@flexify.no eller via chat-boblen nede til høyre. Takk skal du ha!
Hvem er vi? 
Flexify er startet og drevet av tidligere konsulenter med lang erfaring fra IT- og analyseprosjekter fra noen av Norges største bedrifter. Vi vet derfor hva som kreves av en dyktig konsulent på oppdrag og hva som kreves av konsulentkjøpere for å skape gode forhold for effektivt samarbeid.

Noen av Norges mest spennende
selskaper stoler på oss

Erling Andersen
Daglig leder
– Fredrik er rå.
Liv Anne Holst
Manager
– Vi fikk god hjelp fra Fredrik via Flexify. Han var effektiv, selvgående og satte seg raskt inn i de oppgavene han fikk tildelt.
Line Remøy Strømsvik
Marketing Manager
– Vi kan med hånden på hjertet anbefale Flexify!

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret
frilanser eller konsulent

Kom i gang
Flexify i pressen
"Bedriftene skal være trygge på at kandidatene de får anbefalt gjennom Flexify både er godt egnetog ønsker å jobbe for selskapet"
Av Lucas Weldeghebriel
Shifter
"Sammen har de fire tidligere BCG-konsulentene bygget oppen tjeneste som skal slå knockout på de dyre byråene"
Av Steinar Grini
Finansavisen
"Flexify prøver å fange en ny trend i arbeidslivet, og har startet opp Nordens første«bemanning-on-demand»-tjeneste"
Av Astrid Dalen
E24