Om Flexify

Flexify kobler bedrifter med den perfekte kandidaten fra Norges største nettverk av kvalitetssikrede frilansere og konsulenter
4.6/5
Gjennomsnittlig vurdering
av våre flexere
2 dager
Gjennomsnittlig tid før kunder har en kandidat klar
702
Antall godkjente flexere som er klare for prosjekter
Hva vi tror på
En ny måte å jobbe på
Vi i Flexify tror at flere og flere vil ønske seg en fleksibel arbeidshverdag hvor de selv kan velge oppdragsgiver og type prosjekt. For mange gir dette mer frihet og større faglige bredde. For disse menneskene ønsker vi å være den enkleste måten å komme i kontakt med spennende bedrifter, samtidig som vi tar oss av mye av det kjedelige administrative arbeidet for dem.
For bedrifter blir det stadig viktigere å beholde sin "smidighet" så de raskt kan tilpasse seg nye muligheter. Fleksible ressurser er en viktig faktor for å lykkes med dette. For disse bedriftene ønsker vi å være den ledende portalen for å finne Norges beste fleksible ressurser.
For begge parter tror vi et slikt fleksibelt arbeidsliv vil skape nye muligheter og realisere større verdier. Vårt mål er å være et effektivt mellomledd i denne transaksjonen og legge til rette for et sømløst samarbeid underveis.
Har du innspill?
For å kunne skape den beste tjenesten for konsulenter og konsulentkjøpere er vi avhengig av tilbakemeldinger fra våre brukere. Har du en tilbakemelding eller innspill til en nyttig funksjon vil vi veldig gjerne høre fra deg. Ta kontakt på kontakt@flexify.no eller via chat-boblen nede til høyre. Takk skal du ha!
Hvem er vi? 
Flexify er startet og drevet av tidligere konsulenter med lang erfaring fra IT- og analyseprosjekter fra noen av Norges største bedrifter. Vi vet hva som kreves av en dyktig konsulent på oppdrag og hva som kreves av konsulentkjøpere for å skape gode forhold for effektivt samarbeid.

Dette har lagt grunnlaget for Flexify, men vi er ingenting uten de frilansere og konsulenter som er en del av vårt nettverk. På mange måter er dette det faktiske Flexify-teamet!

Noen av Norges mest spennende
selskaper stoler på oss

Erling Andersen
Daglig leder
– Fredrik er rå.
Liv Anne Holst
Manager
– Vi fikk god hjelp fra Fredrik via Flexify. Han var effektiv, selvgående og satte seg raskt inn i de oppgavene han fikk tildelt.
Line Remøy Strømsvik
Marketing Manager
– Vi kan med hånden på hjertet anbefale Flexify!

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret
frilanser eller konsulent

Opprett bedriftsbruker
Flexify i pressen
"Bedriftene skal være trygge på at kandidatene de får anbefalt gjennom Flexify både er godt egnetog ønsker å jobbe for selskapet"
Av Lucas Weldeghebriel
Shifter
"Sammen har de fire tidligere BCG-konsulentene bygget oppen tjeneste som skal slå knockout på de dyre byråene"
Av Steinar Grini
Finansavisen
"Flexify prøver å fange en ny trend i arbeidslivet, og har startet opp Nordens første«bemanning-on-demand»-tjeneste"
Av Astrid Dalen
E24