Finn en kvalitetssikret java utvikler

Fast pris per time, Uforpliktende tilbud før oppstart

Fornøyde kunder:
Finn en flexer til alle deres behov
Korte oppdrag
Fra 2 uker til 3 mnd fulltid
Lengre oppdrag
Fra 3-12mnd fulltid/deltid
Mulig ansettelse
Bli kjent via prøveprosjekt

Hvorfor jobbe med en av våre java utviklere

  • Vi har funnet de 10% beste java utviklerne så du sparer tid
  • Du bestemmer om java utvikleren jobber onsite eller offsite
  • Uforpliktende tilbud fra flere java utviklere innen 1-3 dager
  • Uten dyre mellomledd får du en java utvikler til riktig pris

Java utviklere i Oslo med riktig kompetanse

Trenger du en java utvikler til ditt prosjekt har vi i Flexify over 100 kvalitetssikrede utviklere tilgjengelig i Oslo. Disse selvstendige konsulentene har et bredt utvalg av kompetanse, alt fra frontend utvikling til avansert backendutvikling. De fleste har også erfaring med andre programmeringsspråk som python, C+, C#, javascript, Ruby og flere andre.

Skal du finne en java utvikler til ditt prosjekt er det viktig at kompetansen til kandidaten passer til prosjektet. En god beskrivelse av oppdraget er derfor kritisk for å unngå en dårlig match mellom prosjekt og freelancer. Generelt vil et intervju med den aktuelle java utvikleren være nyttig for å avklare forventninger til leveransen.

Alle våre programmerere kan jobbe i team med andre fagpersoner som webutviklere, grafiske designere, prosjektledere osv. Det gjør det enkelt for dere som bedrift å sette sammen et velfungerende team til utvikling av nettsider eller systemer internt i bedriften.

Vi har over 100 java utviklere som er lokalisert i Oslo. De kan bistå i prosjekter fra 3 uker opp til 12 måneder, enten fulltid eller deltid. Tar du kontakt med oss får du et uforpliktende tilbud fra flere utviklere før du eventuelt bestemmer deg for hvem du vil jobbe med.

Slik fungerer det

1
Beskriv deres prosjekt
og ressursbehov
2
Vi finner 1-2 kvalitetssikrede
kandidater til vurdering
3
Dere gjennomfører intervju og velger den rette for prosjektet
4
Oppdraget starter!
Vi håndterer admin og faktura

Hvordan finner jeg riktig java utvikler til mitt prosjekt?

Uansett om du skal lage en app, et nytt system eller vedlikeholde noe eksisterende er det viktig at utvikleren vet hva hun eller han driver med. Men det å finne en dyktig java utvikler som kan trylle frem de mest utrolige kodelinjer er ikke alltid enkelt å finne

Ikke bare har programmereren ulik stil og preferanser, de har også variert erfaring, kompetanse og arbeidsmetode som må tas med i vurderingen av hvem som passer inn i prosjektet.

En dyktig java utvikler kan bety forskjellen på vellykket og et mislykket prosjekt. Her er våre tips til hvordan du finner den beste selvstendige konsulenten for ditt prosjekt:

1.Ikke la pris bestemme alt. Mange som er på jakt etter en utvikler har som utgangspunkt at de skal betale minst mulig. Det er ikke alltid den beste løsningen. En java konsulent med betydelig erfaring jobber ikke bare raskere - hun eller han kan også (mest sannsynlig) produsere bedre sluttresultater som varer lenger

2. Dobbelsjekk at porteføljen av matcher prosjektet (CV er ikke alt). Mange som vurderer java konsulenter fokuserer mye på utdannelse og arbeidserfaring fra større konsulenthus. Selv om det er viktig kan en portefølje med relevante prosjekter være like utslagsgivende for at sluttresultatet blir som du ønsker.

3. Finn en person du kan samarbeide godt med over tid. Selv om du bare skal ha utført en liten ting kan det hende behovet melder seg igjen. Da er det fint å kunne gå tilbake til samme utvikler og raskt sette i gang et nytt prosjekt. Tenk derfor på om personene du vurderer er en du kan tenke deg å jobbe med over tid (og oppfør deg slik at de har lyst til å jobbe med deg igjen) 

4. Ikke gi deg før du har funnet den perfekte utvikleren for ditt team. Let heller litt for lenge enn å starte med noen du ikke tror vil fungere. Ikke så mye mer å si om det.

Lurer du på hva en java-utvikler gjør så kan du lese mer om det i vår yrkesguide java-utviklere.

Vi har også en lønnsguide for java utviklere hvor du kan lese mer om hvilke lønnsnivå som forventes i denne rollen.

Er du selv en java-utvikler på jakt etter spennende oppdrag kan du sjekke ut vår forside for konsulenter her, eller se de mest populære jobbene for java-utviklere.

Hva sier kundene om våre flexere

Som en start-up var det en game-changer å få Kristine i vårt team.
- Pål Børde, CEO Robin
Våre flexere leverte virkelig fra dag én og har gjort at vi kan levere en bedre tjeneste til våre kunder.
- Erik Dalland, CEO Freska Norge
Fredrik er rå!
- Erling Andersen, CEO Omega Media

Flexify i pressen

"Bedriftene skal være trygge
på at kandidatene de får anbefalt
gjennom Flexify både er godt egnet
og ønsker å jobbe for selskapet"
Av Lucas Weldeghebriel
shifter.no
"Sammen har de fire tidligere
BCG-konsulentene bygget opp
en tjeneste som skal slå
knockout på de dyre byråene"
Av Steinar Grini
finansavisen.no
"Flexify prøver å fange en ny
trend i arbeidslivet, og har
startet opp Nordens første
«bemanning-on-demand»-tjeneste"
Av Astrid Dalen
E24.no

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret freelancer eller selvstendige konsulent

Finn riktig freelancer eller selvstendig konsulent til ditt neste prosjekt