Byråguide 2018 | Anbefaling av:

Rekrutteringsbyrå i Oslo

Anbefalte rekrutteringsbyråer i Oslo

Å finne nye, dyktige ansatte er ikke lett. Derfor kan det være lurt å snakke med et rekrutteringsbyrå som kan hjelpe dere å finne drømmekandidaten.

Det finnes over 100 rekrutteringsbyrå i Oslo, og å navigere i jungelen av tilbydere er ikke alltid enkelt. Vi ønsket å gjøre denne prosessen enklere for våre kunder som er på jakt etter dyktige kandidater og har derfor utarbeidet denne listen over anbefalte rekrutteringsbyråer i Oslo. Vi har også et skjema du kan fylle ut for å få 3 uforpliktende tilbud fra rekrutteringsbyråer i Oslo. Da slipper du å bruke tid på innhente tilbud selv.  

Hvorfor velge rekrutteringsbyrå på denne måten? Jo, det er:

  1. Helt gratis for dere som bedrift
  2. Tidsbesparende - slipp å kontakte mange selskaper selv
  3. Trygt. Vi jobber kun med godkjente rekrutteringsbyråer i Oslo

Du kan også se hvilke rekrutteringsbyråer i Oslo vi anbefaler i listen under. Der kan du lese om de ulike aktørere og sammenligne deres profil.

Lykke til med valget!

anbefalt
Rekrutteringsbyrå Oslo
2019

Få gratis tilbud fra 3

rekrutteringsbyråer i Oslo

Tusen takk! Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj! Her gikk noe galt. Prøv gjerne igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud
Ser din bedrift etter dyktige folk? Se gjennom profiler til 700 frilansere og konsulenter innen IT, design og markedsføring - alle lokalisert i Norge!
Kom i gang
Her er listen over anbefalte rekrutteringsbyråer i Oslo
Flexify
Frilansere og konsulenter
Hjemmeside

Vi i Flexify har bygget opp et nettverk av frilansere og konsulenter som bedrifter har åpen tilgang til. Det gjør at bedrifter enkelt kan finne riktig ressurs til sitt team.

Headvisor
Lederrekruttering
Hjemmeside

Headvisor er et rekrutteringsbyrå i Oslo som tilbyr tjenester innenfor områder som er knyttet til en bedriftsutviklingssyklus. De leverer de fleste tjenester som følger et ansettelsesforhold fra start til slutt.

Opus Consulting
Finans-rekruttering
Hjemmeside

OPUS er et spesialisert rekrutteringsselskap med fokus på faste stillinger og oppdrag innen økonomi, regnskap og finans. De tilbyr rekruttering og management for hire til selskaper i Oslo og Akershus.

Express
Generell rekruttering
Hjemmeside

Express Rekruttering består av en energisk gjeng med rådgivere som brenner for å gi kundene de beste kandidatene på markedet. Du som arbeidssøker skal oppleve at prosessen er smidig og hyggelig.

eRecruit
Generell rekruttering
Hjemmeside

eRecruit er et rekrutteringsbyrå i Oslo som har operert som et friskt pust i det nordiske markedet siden 2008. De tilbyr skreddersydde løsninger for å effektivisere og møte kundenes rekrutteringsbehov

Flinke folk
Lederrekruttering
Hjemmeside

Flinke Folk er et rekrutteringsbyrå i Oslo som har spesialisert oss på å søke og finne kandidater innenfor alle stillingskategorier som relaterer seg til markedsføring, E-Handel, kommunikasjon og salg.

Hartmark Executive
Lederrekruttering
Hjemmeside

Hartmark etablerte lederrekruttering som eget fagområde i 1967, og var med det først ute med å tilby dette i Norge. Siden den gang har de frontet faget, og utviklet nye metoder og modeller.

Cappa
Lederrekruttering
Hjemmeside

Cappa er spesialister på rekruttering av ledere, nøkkelpersoner, masterfranchisetakere, franchisetakere i Norge. De har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel og tjenesteytende virksomhet.

Raadgiverhuset
Lederrekruttering
Hjemmeside

Raadgiverhuset er et rekrutteringsbyrå i Oslo som består av ledere med bred erfaring i rekruttering og ledelsesoppgaver. Deres brede bakgrunn gjør at de kan løse de mest krevende oppdragene.

Glasspaper people
IT-rekruttering og rekruttering av digitale ledere
Hjemmeside

Glasspaper People er et rekrutteringsbyrå i Oslo spesialisert på rekruttering og utleie av personell innen IT. Dette er for eksempel ledere som forstår hvordan et selskap skal benytte teknologi som et konkurransefortrinn.

Dynamic People
Generell rekruttering
Hjemmeside

Dynamic People AS er et rekrutteringsbyrå i Oslo etablert i 2011 av tre grundere som til daglig jobber i selskapet. De er i dag 15 ansatte og har hovedkontor midt i Oslo sentrum.

Slik velger du riktig rekrutteringsbyrå i Oslo

Som nevnt finnes det et stort utvalg av rekrutteringsbyråer i Oslo. For å velge riktig er det noen ting du burde vurdere:

  1. Seleksjon er aktivt søkt? Seleksjon vil si å lyse ut en stilling og velge den beste kandidaten blant personene som søker. Aktivt søk vil si å bruke bedriftens nettverk til å finne kandidater som kanskje ikke er i jobbesøke-modus. Med aktivt søkt er det som regel større sannsynlighet for å finne en passende kandidat, så dette ville vi anbefalt.
  2. Rekrutteringsprosess. Hvert selskap har sin unike prosess, så vår anbefaling vil være å gjøre en undersøkelse av hvordan prosessen ser ut og hva som gjør at den skal finne dere den perfekte kandidaten. Mange har også unødvendige steg som øker kostnaden uten å tilføre flere kandidater, så pass opp for dette.
  3. Garanti. Hvilke garantier har rekrutteringsfirmaet? Hva skjer hvis de ikke finner riktig kandidat. Dette punktet varierer mye fra byrå til byrå, så dette er det viktig å ha avklart før du inngår en kontrakt.

Lykke til med ansettelsesprosessen!

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret frilanser eller konsulent
Kom i gang

Få gratis tilbud fra 3

rekrutteringsbyråer i Oslo

Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforpliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj. Noe gikk galt. Prøv igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper
kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud