Byråguide 2018 | Anbefaling av:

Regnskapsfører i Oslo

Anbefaling av regnskapsfører i Oslo

Mange av våre freelancere og selvstendige konsulenter ser etter en regnskapsfører i Oslo som kan hjelpe dem med årsavslutning, bilagsføring eller andre finansielle tjenester. På den måten kan de selv fokusere på det de er best på, enten det er grafisk design, webutvikling eller digital markedsføring.

Det finnes over 100  regnskapsførere i Oslo, så det kan være vanskelig vite hvem man skal velge. For å bistå våre freelancere, selvstendige konsulenter og bedriftskunder har vi derfor utarbeidet en liste over noen anbefalte regnskapsførere i Oslo. Vi har også et skjema på siden du kan fylle ut for å motta 3 uforpliktende tilbud fra regnskapsførere i Oslo. Da sparer du mye tid! 

Hvorfor velge regnskapsfører på denne måten? Jo, det er:

  1. Helt gratis for dere som bedrift
  2. Tidsbesparende - slipp å kontakte mange selskaper selv
  3. Trygt. Vi jobber kun med godkjente regnskapsførere i Oslo

Vi har gjort en større undersøkelse blant våre kunder, freelancere og konsulenter og hørt hvilke regnskapsførere de har jobbet med som de kan anbefale videre. Denne undersøkelsen er brukt som datagrunnlag for anbefalingene. Dette er selskaper seg som i kundenes øyne har utmerket seg som gode samarbeidspartnere over lang tid, og har vist at de kan levere regnskapsføringstjenester på høyt nivå over tid til en fornuftig pris.

anbefalt
Regnskapsfører Oslo
2019

Få gratis tilbud fra 3

regnskapsførere i Oslo

Tusen takk! Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj! Her gikk noe galt. Prøv gjerne igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud
Ser din bedrift etter dyktige folk? Se gjennom profiler til 700 frilansere og konsulenter innen IT, design og markedsføring - alle lokalisert i Norge!
Kom i gang
Her er listen over anbefalte regnskapsførere i Oslo
VIEW Frilans
Regnskapsfører SMB
Hjemmeside

VIEW Frilans er en fremtidsrettet regnskapsfører i Oslo som leverer tjenester innenfor regnskap, lønn, rådgiving og økonomisystem. De har kunden i fokus og ønsker å bidra til at kunden når sine ambisjoner.

Sand Økonomi
Regnskapsfører
Hjemmeside

SAND Økonomi leverer autorisert regnskapsførsel og nærliggende rådgivning. Vi er grunnlagt på ideen om at det er mulig å jobbe smartere med regnskap, og at god økonomisk styring gir bedre prestasjon for våre kunder.

Vekte
Regnskapsfører
Hjemmeside

Vekte er et autorisert regnskapskontor i Oslo. Selskapet består av dyktige ansatte som har lang erfaring med å håndtere økonomifunksjonen til både små og store kunder i ulike bransjer.

HK regnskap
Regnskapsfører SMB
Hjemmeside

HK Regnskap er et regnskapsfirma i Oslo for mindre og mellomstore bedrifter, samt selvstendig næringsdrivende. De konsentrerer seg om å dekke seriøse kunders behov for regnskapstjenester.

Langseth Services
Regnskapsfører SMB
Hjemmeside

Langseth Services er et autorisert regnskapsbyrå med kontorer i Oslo. Deres stab består av erfarne regnskapsførere som tilbyr økonomitjenester til små og mellomstore bedrifter.

Mpr gruppen
Regnskapsfører
Hjemmeside

MPR Regnskap tilbyr tjenester innen regnskapsføring for en rekke selskaper av ulik størrelse i ulike bransjer. De fører regnskap fra «A til Å», men bistår også med utførelse av deler av regnskapsføringen om det skulle være ønskelig.

Lauritzen Regnskap
Regnskapsfører
Hjemmeside

Lauritzen er en autorisert regnskapsfører i Oslo som startet opp i 1982. De leverer et bredt spekter av tjenester innenfor regnskapsføring til et store og små kunder.

Norsk Regnskap
Regnskapsfører
Hjemmeside

NR er Norges ledene digitale regnskapsbyrå. Deres kunder skal føle seg trygge på at alle økonomi-funksjoner blir utført skikkelig og godt integrert med digitale verktøy.

Tet
Regnskap og inkasso
Hjemmeside

Tet er en totalleverandør av regnskapstjenester. De tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store selskaper, eller freelancere.

JDK Regnskap
Regnskapsfører
Hjemmeside

JDK skal være et av Norges ledende selskaper innen regnskapsføring. Deres medarbeidere sørger for at du som kunde får rett råd til rett tid og til rett pris.

Slik velger du riktig regnskapsfører i Oslo

Som nevnt finnes det et stort utvalg av regnskapsførere i Oslo. For å velge riktig er det noen ting du burde vurdere:

  1. Gjøre mye selv eller sette bort alt? Dette er for mange den første beslutningen de må ta før de velger regnskapsfører. Mange ønsker å gjøre mye selv for å spare penger, mens andre setter bort alt fra bilagsføring til årsavslutning for å fokusere på sine andre arbeidsoppgaver.
  2. Lokal eller ekstern regnskapsfører. En annen vurdering du må gjøre er å bestemme om du vil ha en regnskapsfører i Oslo eller om din regnskapsfører like gjerne kan sitte i Tromsø. Fordelen med en regnskapsfører i Oslo, gitt at du jobber i Oslo, er at du selv kan dra innom og forklare hvordan regnskapet har blitt satt opp. Ulempen er at noen av de store regnskapsførerne i Oslo tar seg godt betalt for sentrale lokaler etc.
  3. Pris på regnskapsfører. Noen velger å få inne mange tilbud og uten videre vurdering gå for den billigste. Det er ikke alltid så lurt. Det er mye penger å spare i å unngå frustrasjon over en regnskapsfører som ikke kan gjøre jobben sin. En anbefaling kan derfor være å hente inn anbefalinger fra venner eller bekjente, noe som kan gi deg trygghet i valget.

Lykke til med å finne den perfekte regnskapsføreren i Oslo!

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret frilanser eller konsulent
Kom i gang

Få gratis tilbud fra 3

regnskapsførere i Oslo

Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforpliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj. Noe gikk galt. Prøv igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper
kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud