Byråguide 2018 | Anbefaling av:

Regnskapsfører i Bergen

Anbefaling av regnskapsfører i Bergen

Mange av våre freelancere og selvstendige konsulenter ser etter en regnskapsfører i Oslo som kan hjelpe dem med årsavslutning, bilagsføring eller andre finansielle tjenester. På den måten kan de selv fokusere på det de er best på, enten det er grafisk design, webutvikling eller digital markedsføring.

Det finnes over 70 regnskapsførere i Bergen, så det kan være vanskelig vite hvem man skal velge. For å bistå våre freelancere, selvstendige konsulenter og bedriftskunder har vi derfor utarbeidet en liste over noen anbefalte regnskapsførere i Oslo. Vi har også et skjema på siden du kan fylle ut for å motta 3 uforpliktende tilbud fra regnskapsførere i Bergen. Da sparer du mye tid! 

Hvorfor velge regnskapsfører i Bergen på denne måten? Jo, det er:

  1. Helt gratis for dere som bedrift
  2. Tidsbesparende - slipp å kontakte mange selskaper selv
  3. Trygt. Vi jobber kun med godkjente regnskapsførere i Bergen

Vi har gjort en større undersøkelse blant våre kunder, freelancere og konsulenter og hørt hvilke regnskapsførere de har jobbet med som de kan anbefale videre. Denne undersøkelsen er brukt som datagrunnlag for anbefalingene. Dette er selskaper seg som i kundenes øyne har utmerket seg som gode samarbeidspartnere over lang tid, og har vist at de kan levere regnskapsføringstjenester på høyt nivå over tid til en fornuftig pris.

anbefalt
Regnskapsfører Bergen
2019

Få gratis tilbud fra 3

regnskapsførere i Bergen

Tusen takk! Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj! Her gikk noe galt. Prøv gjerne igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud
Ser din bedrift etter dyktige folk? Se gjennom profiler til 700 frilansere og konsulenter innen IT, design og markedsføring - alle lokalisert i Norge!
Kom i gang
Her er listen over anbefalte regnskapsførere i Bergen
Vangdal Regnskap
Regnskap - Lønn - Rådgivning
Hjemmeside

Vangdal Regnskap er en moderne regnskapsfører i Bergen med fokus på kvalitet, rask responstid og effektive digitale løsninger. I over 30 år har de hjulpet bedrifter med regnskap, lønn og rådgivning.

Storetvedt
Regnskap
Hjemmeside

Storetvedt Regnskapsbyrå har hjulpet lokale bedrifter med regnskapet i over 40 år. De kan ta alt fra årlig årsoppgjør til kontroll av nettbank og betaling, fakturering og oppfølging av kunder.

Frekhaug Regnskap
Regnskap
Hjemmeside

Bedriften ble etablert i 1996 og har lang erfaring innen alle områder av regnskapsføring, årsoppgjør og bedriftsrådgivning. Frekhaug Regnskap er autorisert regnskapsfører og har åtte dyktige medarbeidere.

Økonomihuset
Regnskap - Rådgivning - Teknologi
Hjemmeside

Økonomihuset bygger på lange tradisjoner som regnskapsfører og rådgiver for en rekke små og store virksomheter hovedsakelig i Bergen og omegn. De lever også rådgivningstjenester.

Bookkeeper
Regnskap - HR - Rådgivning
Hjemmeside

Bookkeeper skal gjøre regnskap og økonomi enkelt og gøy for kunder og ansatte. Selskapet leverer både regnskap, lønn og HR, og rådgivning til i rundt 3000 kunder i sør-Norge.

Primo
Regnskap
Hjemmeside

Primo Services tilbyr regnskapsføring i tillegg til rådgivning og full økonomistyring for de kundene som ønsker dette. Selskapet har hatt stor vekst de siste årene.

Devold Consulting
Regnskap - Skatt - Rådgivning
Hjemmeside

Devold Consulting er et autorisert regnskapsførerselskap i Bergen. De leverer regnskaps- og rådgivningstjenester til bedrifts- og privatmarkedet i Bergen og omliggende kommuner.

Paradis Regnskap
Regnskap - Rådgivning
Hjemmeside

Paradis Regnskap AS er en autorisert regnskapsfører i Bergen, stiftet i 2012. De legger stor vekt på samarbeid med kundene for å holde god effektivitet i arbeidet, og konkurransedyktige priser.

Silva Regnskap
Regnskap - Stiftelse - Analyse
Hjemmeside

Silva regnskap tilbyr et bredt spekter av tjenester fra lønn og HR, til stiftelse og årsavslutning. De har fokus på tett kundekontakt over tid for å kunne levere best mulige tjenester.

1 pluss 1 regnskap
Regnskap
Hjemmeside

1 pluss 1 regnskap er en regnskapsfører med kontorer i Laksevåg. De tilbyr bokføring, lønn, årsregnskap og de fleste andre regnskapstjenester.

Slik velger du riktig regnskapsfører i Bergen

Som nevnt finnes det et stort utvalg av regnskapsførere i Bergen. For å velge riktig er det noen ting du burde vurdere:

  1. Gjøre mye selv eller sette bort alt? Dette er for mange den første beslutningen de må ta før de velger regnskapsfører. Mange ønsker å gjøre mye selv for å spare penger, mens andre setter bort alt fra bilagsføring til årsavslutning for å fokusere på sine andre arbeidsoppgaver.
  2. Lokal eller ekstern regnskapsfører. En annen vurdering du må gjøre er å bestemme om du vil ha en regnskapsfører i Bergen eller om din regnskapsfører like gjerne kan sitte i Tromsø. Fordelen med en regnskapsfører i Bergen, gitt at du jobber i Bergen, er at du selv kan dra innom og forklare hvordan regnskapet har blitt satt opp. Ulempen er at noen av de store regnskapsførerne i Bergen tar seg godt betalt for sentrale lokaler etc.
  3. Pris på regnskapsfører. Noen velger å få inne mange tilbud og uten videre vurdering gå for den billigste. Det er ikke alltid så lurt. Det er mye penger å spare i å unngå frustrasjon over en regnskapsfører som ikke kan gjøre jobben sin. En anbefaling kan derfor være å hente inn anbefalinger fra venner eller bekjente, noe som kan gi deg trygghet i valget.

Lykke til med å finne den perfekte regnskapsføreren i Bergen!

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret frilanser eller konsulent
Kom i gang

Få gratis tilbud fra 3

regnskapsførere i Bergen

Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforpliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj. Noe gikk galt. Prøv igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper
kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud