Byråguide 2018 | Anbefaling av:

Designbyrå i Oslo

Anbefalte designbyrå i Oslo

Enten du skal bygge en ny nettside, utvikle markedsføringsmateriell eller trenger en oppdatering av brandet er det lurt å trekke på gode designressurser. Mange velger nå å finne en konsulent eller freelancer som kan bistå teamet, men det kan også være lurt å se om et designbyrå kan være en løsning for deg og ditt behov.

Det finnes veldig mange designbyråer i Oslo, og det kan være vankelig å navigere i jungelen av flotte casestudier og spennende desingprofiler. Vi har derfor laget en liste med anbefalte designbyrå i Oslo som kan fungere som et utgangspunkt i jakten på gode designressurser.

Vi har hentet inn anbefalinger fra vært nettverk i Flexify og utarbeidet dette som en retningsgivende anbefalt, snarere enn en offisiell kåring. Vi håper likevel listen kan hjelpe deg med å finne riktig designbyrå i Oslo, hvis du ikke ønsker å finne en selvstendig konsulent eller freelancer (for eks på vår åpne plattform)

anbefalt
Designbyrå Oslo
2019

Få gratis tilbud fra 3

designbyråer i Oslo

Tusen takk! Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj! Her gikk noe galt. Prøv gjerne igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud
Ser din bedrift etter dyktige folk? Se gjennom profiler til 700 frilansere og konsulenter innen IT, design og markedsføring - alle lokalisert i Norge!
Kom i gang
Her er listen over anbefalte designbyråer i Oslo
Heydays
Design- og konseptbyrå
Hjemmeside

Heydays er et design- og konseptbyrå i Oslo startet i 2008. De jobber med et bredt spekter av kunder fra startups som reMarkable og Pebble til store selskaper som NRK. De har en "ridiculous curiosity" for hvordan designets påvirking og jobber for det meste med brands og digitale produkter.

Uniform
Designbyrå
Hjemmeside

Uniform er et designbyrå i Oslo. De bruker design som verktøy for å skape sterke relasjoner mellom mennesker og virksomheter. Prosessen deres handler om å forstå, forenkle, forme og forandre, og på den måten ønsker de å skape verdi for sine kunder.

Bly
Designbyrå
Hjemmeside

Bly er et lite, Oslobasert designbyrå som jobber med visuelle løsninger til trykk og digitale flater. Deres mål er å tilføre verdi og egenart gjennom design. Deres jobber spenner fra visuelle identiteter, brosjyrer og pakninger, til digitale løsninger som websider og apper.

Creuna
Fullservicebyrå
Hjemmeside

Creuna bygger nettløsninger, lager innbyggertjenester og e-handelsløsninger, utvikler merkevarer og visuelle identiteter og lager innhold og reklame til alle flater. Alt selskapet lager skal bidra til en helhetlig opplevelse som gir verdi til sluttbrukeren og skaper resultater for kundene

Dinamo
Design- og kommunikasjonsbyrå
Hjemmeside

Dinamo er et av Norges mest kjente og komplette design- og kommunikasjonsbyråer. De løser et bredt spekter av designtjenester for sine kunder på tvers av ulike kanaler. Dinamo utvikler strategier, ideer og løsninger som skaper begeistring, engasjement og resultater – i betalte, fortjente og egne medier.

Mission
Brand- og designbyrå
Hjemmeside

Mission består av et team av strateger og designere som løser brand- og designutfordringer for et bredt spekter av kunder i Norge og Skandinavia.

Forest
Designbyrå
Hjemmeside

Forest er et multidisiplinært designbyrå i Oslo som har bred erfaring innen grafisk design, illustrasjon og animasjon. Forest designstudio ble startet i 2005 av Anna Katrin Karlsson og Johanne Halvorsen, som begge har har bakgrunn fra KHiO, Visuell Kommunikasjon.

Grid
Designbyrå
Hjemmeside

Grid design er et norsk design- og merkevarebyrå etablert i 1982. Byråets mangeårige satsing på flere designdisipliner har bidratt til at de er godt etablert som et ledende designmiljø i Oslo

Unfold
Design- og teknologibyrå
Hjemmeside

Unfold er et design- og teknologibyrå i Oslo. Selskapet har jobbet for en rekke spennende selskaper som NRK, Norwegian og Diesel, med alt fra design, konseptutvikling og teknologiutvikling.

Tank
Designbyrå
Hjemmeside

Tank Design ble etablert i 1999 og har nå kontorer i Oslo, Trondheim og Tromsø. Hos tank er nesten alle ansatte utøvende designere, til forskjell fra en del andre byråer. Selskapet jobber med alle disipliner innen grafisk design.

Hvordan velger jeg et designbyrå som passer meg?

Å velge et designbyrå, eller en frilans designer for den saks skyld, er ofte en viktig beslutning for din bedrift. Det er derfor viktig å ha gode kriterier å velge ut i fra. Dette er er veldig individuelt, men vi kan prøve å si litt om hva vi ville lagt vekt på om vi skulle valgt et designbyrå til arbeid med Flexify:

Tidligere prosjekter

Det første vi ville vurdert ved et designbyrå er tidligere prosjekter. Her ville vi rett og slett sett på om dette er ting (tjenester og produkter) vi liker og kan kjenne oss igjen i. En designer legger mye av sin identitet i sluttproduktet, så her er det viktig å finne en designer som matcher med den identiteten dere ønsker å bygge for bedriften. Er det snakk om en nettside som skal designes kan det være lurt å også se på UX, altså interaksjonsdesignet, og vurdere om dette er en nettside som er god å bruke.

Designkompetanse

Det neste vi hadde vurdert er designkompetanse. Hva er det byrået har in-house og hvor bruker de frilansere? I vårt tilfelle hadde det vært viktig fordi vi har noe design-kompetanse i teamet selv. Da vil vi helst ikke overlappe for mye med teamet fra byrået, men heller finne komplementerende ressurser. Det er grunnen til at vi som regel brukere konsulenter eller frilansere, fordi vi som regel ikke trenger et fullt team fra et byrå.

Mulighet for oppfølging

Det siste vi ville vurdert (i tillegg til pris) er i hvilken grad designbyrået kan følge oss opp på en fornuftig måte fremover. Vi trenger ikke et fullt team som jobber for oss til enhver tid, men vil gjerne ha gode råd og tilbakemeldinger fra nøkkelpersoner underveis. Er det ikke mulighet for det ville vi kanskje vurdert et annet alternativ

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret frilanser eller konsulent
Kom i gang

Få gratis tilbud fra 3

designbyråer i Oslo

Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforpliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj. Noe gikk galt. Prøv igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper
kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud