Byråguide 2018 | Anbefaling av:

Bemanningsbyrå i Oslo

Anbefalte bemanningsbyråer i Oslo

Det er ikke alltid du er på jakt etter en konsulent eller frilanser, men heller ønsker å finne en ressurs gjennom et bemanningsbyrå. Da kan det være lurt å snakke med et bemanningsbyrå i Oslo som kjenner dere som kunde og hva slags profil dere er på jakt etter.

Det finnes over 50 bemanningsbyrå i Oslo, og å navigere i jungelen av tilbydere er ikke alltid enkelt. Vi ønsket å gjøre denne prosessen enklere for våre kunder som er på jakt etter dyktige kandidater og har derfor utarbeidet denne listen over anbefalte bemanningsbyråer i Oslo.

Selv om mange tradisjonelt har jobbet mye bemanningsbyråer velger flere og flere å bruke en frilanser eller konsulent. Både for å spare penger og for å raskere få inn folk i riktig posisjon. Vi i Flexify har bygget opp Norges største nettverk av profesjonelle frilansere og konsulenter, de fleste med en åpen profil alle har tilgang til. Du kan selv finne profiler som passer ditt behov innen IT, design, analyse og markedsføring, og kontakte dem direkte. Slik gjør vi bemanning av fleksible ressurser raskere og enklere enn noen gang.

anbefalt
Bemanningssbyrå Oslo
2019
Ser din bedrift etter dyktige folk? Se gjennom profiler til 700 frilansere og konsulenter innen IT, design og markedsføring - alle lokalisert i Norge!
Kom i gang
Flexify
Frilansere og konsulenter
Hjemmeside

Vi i Flexify har bygget opp et nettverk av frilansere og konsulenter som bedrifter har åpen tilgang til. Det gjør at bedrifter raskt og enkelt kan finne riktig ressurs til sitt team.

Bemannings-byraaet
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Bemanningsbyraat er som navnet tilsier et bemanningsbyrå. De har lokaler i Oslo og 9 andre steder i Norge. De spesialiserer seg på finanssektoren og har flere fornøyde kunder i det segmentet.

Dreamwork
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

DreamWork er et bemanningsbyrå i Oslo som ble startet av konsulenter med lang fartidstid i rekruttering- og bemanningsbransjen. Deres konsulenter har variert yrkesbakgrunn og vet hvilken kompetanse som kreves for hvert oppdrag

Manpower
Bemannings- og rekrutteringsbyrå
Hjemmeside

Et av Norges ledende bemanningsselskap, Manpower, tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen bemanning. De kan også være en verdifull samarbeidspartner under omstillingsprosesser eller ved nedbemanning.

Adecco
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Adecco er et av landets største bemanningsselskaper. De har kontorer på 36 ulike lokasjoner, og tilbyr også rekrutteringstjenester

Azets People
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Azets People (tidligere Visma Personnel) er et relativt moderne bemanningsbyrå i Oslo. De har tilstedeværelse på østlandsområdet og jobber innen et bredt spekter av industrier.

Randstad
Bemannings- og rekrutteringsbyrå
Hjemmeside

Randstad har drevet med bemanning i 50 år og har dermed bred erfaring fra en rekke ulike sektorer. De jobber også med rekruttering til lengre stillinger.

Cee Solutions
Bemannings- og rekrutteringsbyrå
Hjemmeside

Cee Solutions AS ble stiftet som eget selskap i 2013 av personer med solid erfaring fra salg og ledelse. De ønsker å være en samarbeidspartner innen bemanning samt fast rekruttering.

Temp-team
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Temp-team ble stiftet i København i 1979 og det første kontoret ble etablert i Norge i 1985. I dag har de hele 16 lokale avdelinger.

Personalhuset
Bemannings- og rekrutteringsbyrå
Hjemmeside

Personalhuset er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. De har stor geografisk spredning, og ønsker å levere gode tjenester på tvers av sektorer.

JobZone
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Jobzone Norge AS er Norges tredje største bemanningsselskap og driver virksomhet innen utleie og rekruttering i Norge. Jobzone har over 40 lokalkontorer spredt over hele landet. Hovedkontoret ligger i Oslo.

Slik velger du riktig bemanningsbyrå i Oslo

Som nevnt finnes det et stort utvalg av bemanningsbyråer i Oslo. For å velge riktig er det noen ting du burde vurdere:

  1. Hurtighet eller riktig kandidat? Mange bemanningsbyråer ønsker å få på plass en person så raskt som mulig. Det er sånn de tjener penger. Det kan likevel være lurt å ikke takke ja til det første og beste de sender over, men heller be dem sende flere kandidater dere kan vurdere.
  2. Transparent prising. Mange bemanningsselskaper tar seg godt betalt for den jobben de gjør, spesielt om personen skal jobbe lenge i stillingen. Det kan være helt ok om de finner den perfekte kandidaten, men det som viktig er at de har en transparens i prisingen sin. Dette er viktig både for dere og for den som jobber gjennom bemanningsbyrået.
  3. Garanti. Hvilke garantier har bemanningsleverandøren? Hva skjer hvis de ikke finner riktig kandidat. Dette punktet varierer mye fra byrå til byrå, så dette er det viktig å ha avklart før du inngår en kontrakt.

Lykke til med prosessen!

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret frilanser eller konsulent
Kom i gang