Byråguide 2018 | Anbefaling av:

Bemanningsbyrå i Oslo

Anbefalte bemanningsbyråer i Oslo

Av og til er behovet for folk så stort at et bemanningsbyrå er den beste løsningen. Det kan være sykdom, sesongvariasjoner eller en helt annen grunn til at dere vurderer et bemmaningsbyrå -  uansett er det lurt å snakke med et bemanningsbyrå i Oslo som kjenner dere som kunde og hva slags profil dere er på jakt etter.

Det finnes over 50 bemanningsbyrå i Oslo, og å navigere i jungelen av tilbydere er ikke alltid enkelt. Vi ønsket å gjøre denne prosessen enklere for våre kunder som er på jakt etter dyktige kandidater og har derfor utarbeidet denne listen over anbefalte bemanningsbyråer i Oslo. Vi har også et skjema du kan fylle ut for å få 3 uforpliktende tilbud fra bemanningsbyråer i Oslo. Da slipper du å bruke tid på innhente tilbud selv.  

Hvorfor velge bemanningsbyrå på denne måten? Jo, det er:

  1. Helt gratis for dere som bedrift
  2. Tidsbesparende - slipp å kontakte mange selskaper selv
  3. Trygt. Vi jobber kun med godkjente bemanningsbyråer i Oslo

Du kan også se hvilke bemanningsbyråer i Oslo vi anbefaler i listen under. Der kan du lese om de ulike aktørere og sammenligne deres profil. Lykke til med valget!

anbefalt
Bemanningssbyrå Oslo
2019

Få gratis tilbud fra 3

bemanningsbyråer i Oslo

Tusen takk! Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj! Her gikk noe galt. Prøv gjerne igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud
Ser din bedrift etter dyktige folk? Se gjennom profiler til 700 frilansere og konsulenter innen IT, design og markedsføring - alle lokalisert i Norge!
Kom i gang
Her er listen over anbefalte bemanningsbyråer i Oslo
Talented
IT rekruttering
Hjemmeside

Talented har bygget opp et nettverk med over 2000 utviklere og designere, både jobbsøkere og selvstendige konsulenter. Talented har kompetansen om teknologier og språk for å kunne hjelper utvikleren å finne drømmejobben.

FABi
Økonomi og finans rekruttering
Hjemmeside

FABi er et konsulent- og rekrutteringsselskap med spesialisering innen fagområdene økonomi, finans og digital. FABi tilbyr tjenestene rekruttering, konsulentutleie og management for hire.

Flexify
Frilansere og konsulenter
Hjemmeside

Vi i Flexify har bygget opp et nettverk av frilansere og konsulenter som bedrifter har åpen tilgang til. Det gjør at bedrifter raskt og enkelt kan finne riktig ressurs til sitt team.

Bemannings-byraaet
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Bemanningsbyraat er som navnet tilsier et bemanningsbyrå. De har lokaler i Oslo og 9 andre steder i Norge. De spesialiserer seg på finanssektoren og har flere fornøyde kunder i det segmentet.

Dreamwork
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

DreamWork er et bemanningsbyrå i Oslo som ble startet av konsulenter med lang fartidstid i rekruttering- og bemanningsbransjen. Deres konsulenter har variert yrkesbakgrunn og vet hvilken kompetanse som kreves for hvert oppdrag

Manpower
Bemannings- og rekrutteringsbyrå
Hjemmeside

Et av Norges ledende bemanningsselskap, Manpower, tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen bemanning. De kan også være en verdifull samarbeidspartner under omstillingsprosesser eller ved nedbemanning.

Adecco
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Adecco er et av landets største bemanningsselskaper. De har kontorer på 36 ulike lokasjoner, og tilbyr også rekrutteringstjenester

Azets People
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Azets People (tidligere Visma Personnel) er et relativt moderne bemanningsbyrå i Oslo. De har tilstedeværelse på østlandsområdet og jobber innen et bredt spekter av industrier.

Randstad
Bemannings- og rekrutteringsbyrå
Hjemmeside

Randstad har drevet med bemanning i 50 år og har dermed bred erfaring fra en rekke ulike sektorer. De jobber også med rekruttering til lengre stillinger.

Cee Solutions
Bemannings- og rekrutteringsbyrå
Hjemmeside

Cee Solutions AS ble stiftet som eget selskap i 2013 av personer med solid erfaring fra salg og ledelse. De ønsker å være en samarbeidspartner innen bemanning samt fast rekruttering.

Temp-team
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Temp-team ble stiftet i København i 1979 og det første kontoret ble etablert i Norge i 1985. I dag har de hele 16 lokale avdelinger.

Personalhuset
Bemannings- og rekrutteringsbyrå
Hjemmeside

Personalhuset er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. De har stor geografisk spredning, og ønsker å levere gode tjenester på tvers av sektorer.

JobZone
Bemanningsbyrå
Hjemmeside

Jobzone Norge AS er Norges tredje største bemanningsselskap og driver virksomhet innen utleie og rekruttering i Norge. Jobzone har over 40 lokalkontorer spredt over hele landet. Hovedkontoret ligger i Oslo.

Slik velger du riktig bemanningsbyrå i Oslo

Som nevnt finnes det et stort utvalg av bemanningsbyråer i Oslo. For å velge riktig er det noen ting du burde vurdere:

  1. Hurtighet eller riktig kandidat? Mange bemanningsbyråer ønsker å få på plass en person så raskt som mulig. Det er sånn de tjener penger. Det kan likevel være lurt å ikke takke ja til det første og beste de sender over, men heller be dem sende flere kandidater dere kan vurdere.
  2. Transparent prising. Mange bemanningsselskaper tar seg godt betalt for den jobben de gjør, spesielt om personen skal jobbe lenge i stillingen. Det kan være helt ok om de finner den perfekte kandidaten, men det som viktig er at de har en transparens i prisingen sin. Dette er viktig både for dere og for den som jobber gjennom bemanningsbyrået.
  3. Garanti. Hvilke garantier har bemanningsleverandøren? Hva skjer hvis de ikke finner riktig kandidat. Dette punktet varierer mye fra byrå til byrå, så dette er det viktig å ha avklart før du inngår en kontrakt.

Lykke til med prosessen!

Få prosjektet gjort med en kvalitetssikret frilanser eller konsulent
Kom i gang

Få gratis tilbud fra 3

bemanningsbyråer i Oslo

Du vil snart bli kontaktet av våre samarbeidspartnere og motta 3 uforpliktende tilbud. Lykke til videre i prosessen!
Oj. Noe gikk galt. Prøv igjen!
Jeg godkjenner Flexifys personvernregler og at 3 selskaper
kan kontakte meg med et uforpliktende tilbud