Tilgjengelig nå

Zenjoakim Årnes

Project Manager / Salg
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
500
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
13
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Salg

Lederskap

Coaching

Mental trening

Endringsarbeid

Prosjektledelse

Personlig utvikling

Kategorier
Teamleder

Kort om Zenjoakim

Etter 7 års arbeidserfaring og utdanning innenfor ledelse og personlig utvikling i Forsvaret, 8 år med salg og nettverksmarkedføring, 4 år som Coach/Mental Trener og 3 år som Project Manager i Project Smart Society, så ønsker jeg en fast jobb som kan dekke mine faste utgifter, ettersom den offentlige prosjektstøtten på eget prosjekt snart utløper – og jeg har to fantastiske unger å brødfø.

Siden 2006 kan min arbeidserfaring og utdanning/kompetanse deles inn i tre hovedkategorier: ledelse, salg, coaching/mental trening. Jeg har en vinnermentalitet ut av en annen verden, trives med høyt tempo og tenker kontinuerlig salg, verdiskapning og hvordan uforløst potensial kan realiseres i alle ledd i en virksomhet.

Jeg har et analytisk sinn og elsker å bruke mine evner til å synliggjøre verdiskapning på en så tydelig måte at det skal oppleves direkte irrasjonelt å takke nei til løsningsforslaget, for eksempel i forhandlingssituasjoner med forretningspartnere.

Jeg opptrer alltid profesjonelt, har god forretningsforståelse og er en knallsterk i forhandlinger. Samtidig så jobber jeg alltid med godt humør og glimt i øyet, og har svært gode samarbeids- og relasjonsskapende evner slik at de jeg jobber og samarbeider med alltid opplever seg sett, hørt, forstått og ivaretatt.

Jeg er et arbeidsjern og liker å – ikke bare ta i et ekstra tak – men å kjøre ordentlig på, og blir ofte omtalt som en med flere ekstra gir på lager av kollegaer!

Samtidig så vet jeg at det er i nå-et magien skjer, så jeg er ikke redd for å stoppe litt opp i en ellers hektisk hverdag, puste med magen og sette pris på øyeblikket.

Jeg omtales ellers som en positiv og omgjengelig kar med svært gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig, og samarbeider alltid godt meg alle i organisasjonen - det være seg analytikere i analyseavdelinger, kunderservice eller ledelsen.

Jeg er uredd, elsker å utfordre meg selv og egne «grenser», er ikke redd for å sette meg selv litt hårete mål for å oppnå topp resultater og gir meg ikke før jeg har fått til det jeg har satt meg fore.

Jeg er samtidig respektfull og ydmyk overfor andre mennesker, og mitt smittende engasjement, humor og latter bidrar ofte til en litt tryggere, hyggeligere og mer positiv arbeidsatmosfære.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Zenjoakim
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.