Tilgjengelig nå

Yvonne W. G. Riise

Grafisk designer
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
700
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
1
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Indesign

Photoshop

Illustrator

Animasjon

HTML

CSS

Kategorier
Grafisk designer

Kort om Yvonne

Jeg ble ferdig med 2 års grafisk design studier på Noroff fagskole juni 2018. Jeg startet mitt eget lille firma, yvodesign, høsten 2017 for å kunne ta oppdrag også under studietiden. Jeg er fersk i "gamet", men har allerede jobbet med og designet ulike kataloger, annonser, bannere, roll-ups, visittkort, web og logodesign. Jeg tilegner meg ny kunnskap kjapt og er meget dedikert i prosjekter jeg jobber med.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Yvonne
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.