Tilgjengelig nå

Veronika Søum

Frilansjournalist
Kongsberg
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
800
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
11
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Innholdsproduksjon

Research

Effektiv

Nøyaktig

Kategorier
Frilansjournalist
Journalist
Innholdsprodusent

Kort om Veronika

Jeg er utdannet journalist fra Volda og har jobba i redaksjoner som tv2.no, Adresseavisen og Dagbladet Magasinet. Våren 2017 publiserte jeg og kollega Lena Knutli langlesningen "Den egentlige morderen?" i Dagbladet Magasinet, om Tor Hepsø som på dødsleiet tilsto drapene Fritz Moen ble dømt for.

Som frilanser har jeg levert saker primært om kultur, natur, arkitektur og forskning til aviser og magasiner som Aftenposten, Skog, Gemini og Utdanning, for å nevne noen. Jeg har også erfaring som pressekontakt, med innhold til nettsider og innen reklame.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Veronika
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.