Tilgjengelig nå

Tore Aune

Tekstforfatter og journalist
Oslo
Heltid eller deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
650
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
19
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Foto

SoMe

Google

Wordpress

InDesign,

Kundepleie

Oversettelser

Presserelasjoner

Formell og kreativ tekst

Artikkelstoff.

Kategorier
Tekstforfatter
Frilansjournalist
Journalist

Kort om Tore

Spesialisert på generalitet! Jeg er et verktøy som kan settes inn hvor som helst, med samme høye kvalitet på resultater. Som tekstforfatter har jeg jobbet med alt fra smale publikasjoner om kreftforskning til økonomi, varesortiment, ferdighus og eiendomsmeglerbransjen.

Mine attester er plettfrie og udelt gode. Du kan gjerne tenke på meg som en anonym ressurs som gjør DIN kommunikasjon profesjonell og handlingsutløsende. Jeg er også meget erfaren innen forretningsmessig representative relasjoner (meg selv som din representant overfor din kunde).
Som mediegründer har jeg i tillegg solid erfaring fra merkevarebygging gjennom SoMe og andre digitale verktøy. Jeg er også fotograf.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Tore
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.