Ledig om 1-3 mnd

Tommy Stenberg

Fleksibel utvikler
Moss
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
800
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
1
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Javascript

Jquery

PHP

C#

SQL

RDBM

HTML

CSS

JAVA

API

Kategorier
IT konsulent
Java utvikler
PHP utvikler
Webutvikler
NET utvikler

Kort om Tommy

Jobber for tiden både inhouse utvikler og som konsulent i Compile AS i Moss.  Mens jeg har vært ansatt her har jeg utviklet en god del nye funksjoner, api og databasestrukturer på Leadjabber, vårt marketing automation softare. Da har jeg blant annet benyttet meg av Javascript/JQuery, PHP, mySQL, HTML og CSS.

Jeg har også erfaring med blant annet .NET/C#/Azure og Java i egne prosjekter som er utført på fritiden. Har også litt kjennskap til å utvikle for Android.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Tommy
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.