Ledig om 1-3 mnd

Tomas Ruud

Full stack-utvikler
Oslo
Heltid
Enten eller
Indikativ pris
950
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Java

JavaScript

PHP

Go

Ruby

C#

.NET

C++ og C

MySQL

MongoDB

PostgreSQL

SQLite

HTML

CSS

SCSS

JSON

XML

YAML

Markdown

Bash og Batch

Kategorier
Full stack-utvikler
Front end-utvikler
Back end-utvikler
Webutvikler
PHP utvikler
Java utvikler

Kort om Tomas

Tomas er et kjempetalent innen programmering. Han har knappe 2 års arbeidserfaring etter sin bachelorgrad i IT, og har før det jobbet deltid/freelance med programmering siden ungdomsskolen.

Han har primært utviklererfaring med webløsninger for bedrifter, hvor han har vært innom alle ledd i prosessen, fra planlegging med kunden til design, utvikling og til slutt utrulling av prosjektene.

Tomas trives godt med å jobbe full-stack, og håndterer både design, frontend- og backend-utvikling. Han har meget god kunnskap innen Java, PHP og JavaScript.
Tomas liker utfordringer, å sette seg inn i nye programmeringsspråk og rammeverk, og er opptatt av struktur og ryddighet på sine prosjekter og kode.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Tomas
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.