Tilgjengelig nå

Thomas Holten Enstad

Webutvikler med fokus på Wordpress
Vinstra
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
790
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
5
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

HTML

CSS

PHP

MySQL

JavaScript

Wordpress

SEO

Kategorier
Webutvikler
Wordpress utvikler
Seo ekspert
Front end-utvikler

Kort om Thomas

Jeg jobber fulltid som freelance webutvikler fra kontoret på Vinstra i Gudbrandsdalen. Sommeren 2018 ble jeg ferdig med en bachelorgrad i Webutvikling fra NTNU, og har jobbet med en rekke spennende prosjekter siden den gang. Har erfaring med database, backend og frontend, men har hatt et fokus på sistnevnte. Wordpress er gjerne publiseringsplattformen som blir brukt da markedet til nå har vært små til mellomstore bedrifter.

Jeg kan hjelpe deg fra idé til ferdig løsning publisert på nett med eget domene og tilhørende e-postadresser. Mobilvennlig, søkemotoroptimalisert og god ytelse.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Thomas
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.