Tilgjengelig nå

Sven-Erik Slåttedalen

Webdesigner med fokus på Webflow
Skien
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
700
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
5
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Webflow

Interaksjon-design

UI

UX

Universiell utforming

Java

Integrasjoner

Digital design

Visuell design

Grafisk Design

Typografi

Photoshop

InDesign

Online PDF brosjyrer

Basis SEO

Kategorier
Webdesigner
Webutvikler
Grafisk designer

Kort om Sven-Erik

Jeg jobber deltid som freelance webdesigner fra hjemmekontoret i Skien. Jeg har 5 års erfaring som designer, hvor jeg benytter plattformen Webflow. Jeg har jobbet med en rekke spennende prosjekter i både Norge, så vel som Spania, England og Canada. Jeg har også blitt samarbeidspartner med the Canadiske selskapet HOSKI, som tilbyr kunder alt fra reklamefilmer til hjemmesider.
Jeg har fokus på et topp moderne design som er elegant og brukervennlig. Jeg benytter meg aldri av ferdige maler, slik man finner i andre plattformer, men lager hjemmesider spesielt tilpasset dag, din bedrift eller organisasjon. I Juni 2018 ble hjemmesiden jeg lagde for Lysefjorden Adventure trukket frem som en av Webflows favorittsider, til inspirasjon for andre designere verden over. I tillegg til Lysefjorden Adventure, har jeg også samarbeidet med Aktiv Events, Javier Reche Garay (Spansk skuespiller og regisør), H-Norge Tømmerhus, og HOSKI Inc for å nevne noe.
Jeg kan hjelpe deg fra idé til ferdig publisert løsning, satt opp mot domene og bedriftens eposter. Jeg jobber mest med små og mellomstore bedrifter/organisasjoner.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Sven-Erik
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.