Tilgjengelig nå

Stian Frost Skjellum

Tekstforfatter / Innholdsprodusent
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
500
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
2
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

SEO

Content

Adobe Premiere

Final Cut Pro

DaVinci Resolve

Kategorier
Tekstforfatter
Innholdsprodusent

Kort om Stian

Jeg jobber som tekstforfatter og innholdsbrodusent, og har en Bachelor i film- og tv-produksjon fra Deakin University i Australia. Jeg har bred erfaring og har levert innhold til flere forskjellige bransjer, både innen tekst og video. Jeg legger stor vekt på research, og er nøye med å sette meg nøye inn i det aktuelle temaet. Jeg er nysgjerrig og elsker å lære nye ting, samtidig som jeg bruker mye tid på å videreutvikle meg selv og bli best på det jeg driver med.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Stian
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.