Tilgjengelig nå

Stian Bødtker Berentsen

Prosjektleder
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
750
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Standardisert Arbeid

Lederutvikling

Lean

Operational Excellence

Kategorier
Prosjektleder
Teamleder

Kort om Stian

Gjennom de 4 siste årene har jeg vært med på å bygge opp kolonial.no fra 74 MNOK i omsetning og 40-50 ansatte (2015) til 801 MNOK og ca 350 ansatte (2017), samt en nedbemanningsprosess i 2017 fra ca 450 til ca 350 ansatte. Som prosjektleder har jeg vært direkte underlagt Operasjonssjef (COO) i kolonial.no og fått full frihet, fullt mandat, og alene ledet prosjekter til gjennomføring og overlevering. Jeg har samarbeidet med alle ledernivåer på samtlige avdelinger for å drive prosjekter fremover. Sammen med ansatte har jeg bygget nye operative systemer som har ført til produktivitetsøkning og økt stabilitet, som igjen har tilrettelagt for kostnadsbesparelse gjennom feks fristilling av avdelings- og skiftledere på avdelingen. Jeg har støtte ledergrupper i etablering og bruk av strukturer for virksomhetsstyring og forbedringsarbeid. Og jeg ledet arbeidet med implementering av standardisert arbeid i hele organisasjonen, hvor 53 overordnede prosesser bestående av 376 delprosesser, fra plukk av varer til månedavslutning hos økonomi, er blitt standardisert. Disse, og andre, prosjekter er blitt gjennomført i et komplekst operativt miljø i konstant endring og med lite forutsigbarhet.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Stian
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.