Tilgjengelig nå

Søren Lillegaard Jensen

Online Jedi: Dansk Online Marketing Specialist
Remote
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
800
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
14
år
Kontakt for oppdrag
Prosjektet vil ikke starte før du har godtatt tilbudet fra flexer
Verifisert
Ferdigheter

Linkbuilding

On-page optimering

AdWords

Content management

Projektledelse

Strategi

Kategorier
Digital markedsfører
Seo ekspert
SEO konsulent
Adwords konsulent

Kort om Søren

Vil I ind på det danske marked eller mangler I en til at drive det? Brug for analyse, strategi og en til at udføre online markedsføring på det danske marked?

Jeg tilbyder 14 års erfaring med projektledelse, drift af Web og Ecommerce, samt 10 års erfaring med omnichannel marketing, SEO, AdWords og nyhedsbreve med mere.

For projekter, der har brug for en større indsats over en periode, er jeg også parat til at komme til Norge og drive projektet.

Som eksempel på erfaring I kan relatere til i Norge, har jeg for norske Komplett været med til at starte Komplett.dk op.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Kontakt flexer for å få tilsendt full CV
Kontakt for oppdrag
Kontakt
Søren
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.