Tilgjengelig nå

Sissel Ringstad

Erfaren og allsidig grafisk designer og illustratør
Oslo
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
850
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
15
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Illustrator

Indesign

Frihånd

Ipad pro

Kategorier
Grafiker
Grafisk designer
Designer
Illustratør

Kort om Sissel

(for English, scroll to bottom!)

Erfaren illustratør & grafisk designer som behersker mange stiler & uttrykk. Partner i FARSOTT* sammen med Kaia Ødegaard (grafisk designer/illustratør/animatør). Har bred og variert erfaring innen de fleste områder grafisk design & illustrasjon, og har jobbet for et vidt spekter av kunder (se www.farsott.no/clients)

Vi i FARSOTT ser hvert oppdrag som en gyllen mulighet til å lage noe unikt som passer for den enkelte oppdragsgiver og deres behov. Tar på oss kortere og lengre engasjement, -sammen eller hver for oss. Fortrinnsvis deltid og med mulighet til å jobbe fra eget studio, men er også åpne for kortere heltidsengasjement og åpne for å jobbe helt eller delvis hos kunde i perioder.

Vi har fordelen av å kunne tilby både design & illustrasjon (i tillegg til webløsninger og animasjon), og slik gi kundene gode, helhetlige løsninger som treffer. Er vant med å jobbe ut fra gitte designprofiler og maler, i tillegg til at vi også leverer unike løsninger fra "scratch". Er selvgående, men jobber også svært gjerne i team!

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Jeg/vi tar også imot "live" i vårt studio i Torggata.
Sammen finner vi løsninger som passer for deg og ditt prosjekt!

For større prosjekter benytter vi oss av gode samarbeidspartnere innen lyd, film, 3D modellering med mer.
(*Farsott= "Fenomen som sprer seg")

For eksempel på arbeider, se: www.farsott.no
For fortløpende oppdatering av wip og smakebiter, se: farsott_illustration_sissel & farsott_illustration_kaia
...
In English:
Sissel is partner at Farsott* (*Farsott meaning "something (-in this case something good!) that spreads fast, far & wide")

We at FARSOTT are experienced visual communicators.
We help get your message across through custom made iIllustration, animation and graphic design for print, web and moving image/animation. Get in touch for a chat and we'll figure it out together!

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Sissel
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.