Tilgjengelig nå

Severin Schirmer

Video editor og grafisk designer
Yerevan
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
250
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Illustrator

Premiere Pro

Wordpress

After Effects

Kategorier
Grafisk designer
Illustratør
Fotograf
Designer

Kort om Severin

Jeg er frilans video editor og grafisk designer. Jeg er 19 år og ferdig med to år med Visual Art i Tyskland. Jeg er en surrealist fotograf og lager absurd foto ved hjelp av kamera og Photoshop. Kunsten min ble stilt ut i Tromsø Aug-Okt. 2018. Nå jobber jeg frilans med video redigering for Chiron Adventures i Himalaya og deltids for Cilicia Living i Armenia. Tidligere har jeg designet logoer og plakater for grupper og eventer i Norge.

Jeg ønsker å jobbe med video redigering og grafisk design. Jeg har også erfaring med promotering på sosiale medier og hiver gjerne inn en marketing strategi sammen med videoene jeg lager.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Severin
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.