Tilgjengelig nå

Sara Langebrekke

Grafisk designer
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
500
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
5
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Illustrator

Indesign

Sketch

Powerpoint

Acrobat

Kategorier
Grafisk designer
Designer

Kort om Sara

Jeg er en fleksibel og mangefasettert grafisk designer med en bachelorgrad i faget fra Høyskolen Kristiania i Oslo. Jeg brenner for faget og forventer meg kun det beste av meg selv. Jeg har som frilans grafisk designer fått ferdigheter i å kommunisere budskap på tvers av flater, gjennom trykte og digitale medier og har erfaring med, og ønsker å jobbe med, alt fra bokdesign og ombrekking til emballasjedesign til enkle animasjoner og digitale banners.
Jeg har  en dekkende kunnskap innen faget og er ikke redd for å ta meg an alle slags oppdrag, store som små. Porteføljen min ligger på www.saralangebrekke.myportfolio.com
Gleder meg til å høre fra deg!

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Sara
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.