Tilgjengelig nå

Rune Gabrielsen

Grafisk designer
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
800
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
34
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

InDesign

Photoshop

Illustrator

Keynote/Powerpoint

Kategorier
Grafisk designer
Designer
Art director

Kort om Rune

Jeg har lang erfaring fra reklamebransjen som AD-assistent og grafisk formgiver. Jeg er nøyaktig og detaljert, men også opptatt av helheten i arbeidet. Jeg liker å bli utfordret, og tar gjerne initiativ for å forbedre jobber. I tillegg til å kunne Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator, kan jeg også lage skisser, både analogt og digitalt.

Jeg har jobbet med flere av de største kundene i Norge, som f. eks. IKEA, Aftenposten, Dagbladet, Tine, Statoil, Sørlandschips, REMA 1000. Jeg har også jobbet med flere humanitære organisasjoner som Kirkens Nødhjelp og Amnesty.

Jobber ofte med reklamebyråer som innleid hjelp til diverse prosjekter, som presentasjoner, skisser og formgiving av annonser og brosjyrer og annet reklamemateriell. Men har også egne kunder der jeg styrer det meste fra start til slutt.

Er ellers opptatt av friluftsliv, nevner i fleng; kajakk, ski, sykkel, turer generelt.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Rune
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.