Tilgjengelig nå

Rossana Jaunsen

Art Director & grafisk designer
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
700
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
16
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

InDesign

Photoshop

Illustrator

Office-pakken

Digital design

Kategorier
Grafisk designer
Art director

Kort om Rossana

Ved å ansette meg vil dere få en allsidig medarbeider som brenner for design, med godt humør og mye energi. Mitt morsmål er spansk og jeg mestrer engelsk og norsk godt.

Som person er jeg kreativ, initiativrik og veldig strukturert. Mine sterke egenskaper er ansvarlighet, gjennomføringsevne og selvstendighet, men jeg trives også godt med teamarbeid.

Som frilanser har jeg vært opptatt med utforming og produksjon av redaksjonelt innhold for bøker, magasiner, brosjyrer og plakater til forskjellige kunder.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Rossana
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.