Tilgjengelig nå

Roger Henriksen

Erfaren webdesigner i WordPress
Farsund
Heltid eller deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
900
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
15
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Digital design

Print design

WordPress

UX

SEO

CSS

HTML

Photoshop

Illustrator

Indesign

Kategorier
Grafisk designer
Wordpress utvikler
Seo ekspert
SEO konsulent
UX designer
Webdesigner
Webutvikler

Kort om Roger

Jeg er en erfaren designer både for print og digitalt. Kombinert med kodeferdigheter og jobberfaring fra mange ulike bransjer, gjør det meg i stand til å designe og rådgi for de aller fleste flater.

Jeg har lang og bred erfaring fra både frilans og jobb i flere byråer i Oslo (bl.a. Futatsu Industries). Jeg har arbeidet med flere kjente merkevarer som Craft, C soaps, Drammens Museum, Egmont, Fargerike, Helsedirektoratet, Hovelsrud Gård, Jensen & Co, Mercedes-Benz, NHO, Nobels Fredssenter, Selvaag Eiendom, Subaru Norge, Sørlandets rehabiliteringssenter, Vålerenga, Taga m.fl.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Roger
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.