Tilgjengelig nå

Ragnhild Johanne Karsrud

Medie designer
Raufoss
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
618
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Illustrasjon

Webdesign

Logodesign

Bokdesign

Grafisk design

Kategorier
Illustratør
Grafisk designer

Kort om Ragnhild

Jeg er en mediedesigner og har arbeidet litt overalt, se nettside for detaljer. Etter en prolaps og ryggoperasjon i 2016 kan jeg ikke jobbe mer enn 25%. Jeg er på utkikk etter deltidjobb og frilansprosjekter. Har nylig vært utplassert i et lokalt designbyrå på Gjøvik og lært meg å bruke WIX/frontend webprogram, alltid noe nytt å lære.Jeg har en bachelor i grafisk design fra England og en ekstra bachelor i mediedesign fra NTNU på Gjøvik. Ca 4-5 år deltid arbeidserfaring mellom disse utdanningene. Internship,Frilans, inhouse og ansatt. Ellers er jeg kreativ, god på profilarbeid og har jobbet endel med bokdesign. Se nettside for arbeid.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Ragnhild
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.