Tilgjengelig nå

Ørjan Jensen

Grafisk design, illustrasjon og film/animasjon
Hølen
Heltid / deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
750
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
18
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Illustrator

Photoshop

Indesign

Flash/AnimateCC

After Effects

Premiere Pro

Acrobat

Videoscribe m.m.

Kategorier
Grafisk designer
Webdesigner
Designer
Illustratør

Kort om Ørjan

Solid erfaring innen alt fra planlegging, utvikling og produksjon av læringsmateriell både på papir og digitalt, illustrasjon, grafiskdesign, web, sosiale medier, undervisningsfilmer, prosjektarbeid, settbygging, verkstedsjobbing, tekst, foto, presentasjon m.m.

Nøkkelkompetanse

  • 5 års høyskoleutdanning innen grafisk design, illustrasjon, foto, multimediedesign og animasjon ved Khio/Oslo og HiVolda.
  • Har nylig gjort korter animasjoner for programmet Ti på topp, NRK sin nye fredagssatsing nå i høst.
  • Lang og variert erfaring med kundekontakt og prosjektstyring gjennom drift av eget firma og som arrangør av både musikk- og filmfestivaler samt andre events.
  • Er sosial og liker å formidle kunnskap og opplevelser, enten det er visuelt eller verbalt, én til én, eller for grupper. Har holdt kurs i kreativitet/avistegning for Den Kulturelle Skolesekken og vært innleid av NAV for å kurse individuelt i indesign.
  • Er sterk på Illustrator, Photoshop, Indesign, Flash/AnimateCC, After Effects, Premiere Pro, Acrobat, Videoscribe m.m. og jobber nå også på et prosjekt for å oppdatere og utvikle egen webkompetanse. Så liker å lære og er opptatt av å holde meg oppdatert, så setter meg med stor glede inn i nye program når det måtte kreves. God kjennskap til og erfaren bruker av sosiale medier.
  • Er rask og effektiv, men er samtidig opptatt av kvalitet og nøyaktighet.
CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Ørjan
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.