Ledig om 1-3 mnd

Oda Sofie Dahl Eide

UX/UI designer / Interaksjonsdesigner
Oslo
Heltid / deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1100
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3,5
år
Kontakt for oppdrag
Prosjektet vil ikke starte før du har godtatt tilbudet fra flexer
Verifisert
Ferdigheter

UX

Brukertesting

Konseptutvikling

Interaksjonsdesign

Digitalt design

Innholdsproduksjon

Prototyping

Sketch

Invision

Squarespace

Wordpress

Kategorier
Designer
UX designer
Interaksjonsdesigner
Teamleder

Kort om Oda

Jeg er en UX-designer som hovedsakelig gjør user research, konseptutvikling, prototyping, brukertesting, interaksjonsdesign, digitalt design og innholdsproduksjon. Jeg leverer typisk fra meg klikkbare prototyper av app/webside/programvare som jeg har designet/redesignet for kunden. Jeg gjør også rene brukertester av produkter for å rådgi kunden om hvordan forbedre brukeropplevelsen av produktet deres ytterligere. Jeg har både jobbet med små startups og store etablerte kunder, hvor prosjektene har variert fra å være en ny idé som skal realiseres gjennom konseptutvikling, eller eksisterende produkter hvor kunden ønsker å forbedre brukeropplevelsen ytterligere. Jeg har en bachelor- og mastergrad i design, bruk og interaksjon fra Institutt for Informatikk på UiO, noe som gjør at jeg også god forståelse for utvikling og programmering, og derfor enkelt kan kommunisere med og forstå utviklerne av produktet jeg arbeider med. Noen av kundene jeg har jobbet med opp gjennom årene er Posten, Finstart Nordic, No Isolation, Dimension10, reMarkable, GET, Dagens Næringsliv, Admincontrol, Spiff, Domos Labs og Simulation Finance.

I tillegg til å være interaksjondesigner har jeg også hjulpet flere kunder med oppsett og vedlikehold av nettsider gjennom publiseringsverktøy som Squarespace og Wordpress.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Kontakt flexer for å få tilsendt full CV
Kontakt for oppdrag
Kontakt
Oda
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.