Tilgjengelig nå

Nancy de Lannee de Betrancourt

Grafisk Designer
Haugesund
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
450
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
17
år
Kontakt for oppdrag
Prosjektet vil ikke starte før du har godtatt tilbudet fra flexer
Verifisert
Ferdigheter

Indesign

Photoshop

Illustrator

Acrobat

Kategorier
Designer
Grafisk designer

Kort om Nancy

Jeg er en allround grafisk designer / desktop publisher med over 15 års erfaring i Nederland. Etter to år i Norge starter jeg opp i Haugesund. Min spesialitet er å designe og å redigere bøker, brosjyrer, folder, flyer, plakater, bedriftsidentitet og annonser. I dag jobber jeg som freelancer fra mitt eget firma, nans-design.no, hvor du kan se porteføljen min.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Kontakt flexer for å få tilsendt full CV
Kontakt for oppdrag
Kontakt
Nancy
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.