Tilgjengelig nå

Michael Krog

Fullstack med fokus på kvalitet og robuste snitflader (UI & API)
Aalborg
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
850
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
19
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Java

Angular

MongoDB

SQL

Spring

.NET

Typescript

Docker

Kubernetes

CSS/SCSS

HTML

Kategorier
Full stack-utvikler
IT konsulent
Java utvikler
Front end-utvikler
Back end-utvikler

Kort om Michael

Jeg har en Fullstack udvikler med DevOps erfaring. Jeg nyder at lave gode brugervenlige brugerflader såvel som API-snitflader der er fleksible og anvendelige.

Igennem de sidste 10 år har jeg arbejdet med udvikling af infrastruktur i banker såvel som i private servicevirksomheder. Jeg har taget del i udvikling af backend (Java & .NET), frontend (Javascript, Typescript, Html, Angular etc.) samt infrastrukturelle værktøjer til hostning af applikationer i containere (docker swarm & Kubernetes).

Jeg ønsker at arbejde med kvalitetsbevidste teams som ønsker at producere state-of-the-art til gavn for slutbrugeren. Jeg har fullstack-interesse og motiveres af både frontend- og backendudvikling.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Michael
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.