Tilgjengelig nå

Mathias Pedersen

Logo-designer
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
200
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Illustrator

InDesign

Premier Pro

Kategorier
Designer
Grafisk designer

Kort om Mathias

Jeg tar for tiden en bachelor i markedsføring og merkevareledelse, som har gitt meg mye kunnskaper innen hvordan man bygger merkevaredesign fra bunnen av. Jeg har drevet med grafisk design av logoer, UI-design og menyer som hobby i over 1 år, selv om jeg ikke har noen erfaring fra dette i arbeidslivet.

Jeg har også valgt reklame og visuell kommunikasjon gjennom skolen som har gitt meg god innblikk i typografi, farge valg og logotyper.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Mathias
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.