Ledig om 1-3 mnd

Marius Undrum

Frontend-utvikler med fokus på høy brukervennlighet
Sarpsborg
Heltid / deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
850
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
4
år
Kontakt for oppdrag
Prosjektet vil ikke starte før du har godtatt tilbudet fra flexer
Verifisert
Ferdigheter
Wordpress, Woocommerce, E-handel, Google Ads, Google Shopping, Facebook Ads
Kategorier
No items found.
Bred erfaring med Wordpress og dets e-handelsplattform, Woocommerce. Arbeidet med flere nettbutikker og tilpasser kjøpsprosesse for økt konverteringsfrekvens. Optimaliserer for mersalg for å øke den gj.snittlige ordreverdien. Høyt fokus på brukervennlighet og raske nettsider. Liker best å arbeide etter klare målsetninger, og elsker når kunder kommer til meg og sier: "Gjennomsnittlig ordreverdi er i dag på 450 kr, kan du løfte den til over 500?" Eller: "Produktsidene mine bruker over 4 sekunder på å laste, kan du hjelpe?" Liker godt å arbeide med start ups eller andre bedrifter som skal på nett for første gang. Sammen planlegger vi strategi og setter opp systemer som skaper sunn og lønnsom vekst. Har også grunnleggende kompetanse innenfor: - Søkemotoroptimalisering - Google produktene (Search Console og Google analytics) - Konverteringsoptmalisering - Kodespråkene CSS og HTML Mer informasjon og referanser finnes på UndrumDesign.no
CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Kontakt flexer for å få tilsendt full CV
Kontakt for oppdrag
Kontakt
Marius
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.