Tilgjengelig nå

Mari Nylund

Prosjektleder og Merkevarebygger
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
950
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
15
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

MIcrosoft office

Adobe-pakken

B2B-salg

Prosjektledelse

Merkevarebygging

Kategorier
Prosjektleder
Markedsfører
Teamleder

Kort om Mari

Jeg har erfaring fra oppbygging av min egen bedrift med egne ansatte.
Salgsorganisasjoner i mellomstore og store bedrifter og merkevarebygging av en av Norges største merkevare, Kari Traa. Viktigheten av strategisk arbeid, og målbare resultater er sentral.
Prosjektleder for både innleid og intern arbeidskapasitet, Har bred kontaktflate i grafisk, film, foto, mediebyrå, PR, messebygging osv.

Jeg har jobbet med total fornyelse og gjenoppbygging av merkevaren Kebony. Implementering av ny nettside, samhandling og ledelse av alle internasjonale byråer og markedskoordinatorer.

Jeg har en svært praktisk og realistisk tilnærming i prosjektarbeid, og til mine kolleger. Jeg jobber med høyt tempo, og evner å omstille meg.
Budsjettansvar og bred erfaring med B2B salg og oppfølging.

Jeg er positiv, lojal og en relasjonsbygger. Gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. Engasjert, effektiv og selvgående. Jeg er en kreativ og praktisk anlagt leder, som ser muligheter. Tror at åpen kommunikasjon og god individuell dynamikk i en arbeidsgruppe gir resultater. Latteren sitter løst, og jeg er tilhenger av stor takhøyde.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Mari
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.