Ledig om 1-3 mnd

Mantas Gudelevicius

Full stack utvikler med fokus på LAMP + MEANJS
MJØNDALEN
Heltid / deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
550
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
11
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

PHP

Javascript

Angular 6+

Symfony 4

Laravel 5,6

Webpack

Centos OS

Git

SVN

Jira

Slack

Kategorier
Full stack-utvikler
PHP utvikler
Back end-utvikler
Front end-utvikler
Systemutvikler
Løsningsarkitekt

Kort om Mantas

Jeg fokuserer (liker å jobbe) med støre prosjekter, som krever mer instats og tar mer tid. Jeg har lagd ordre hånterings systemet til kunder for salg av strøm i Norge og Sverige. Kunden er veldig fornøyed med produktett, alt autometisert, krever veldig lite meneskelig insatats per salg. Jeg også refaktoret forsikrings selskapets backend systemet. Det var skrivet på Symfony 2.8 jeg skrivet helle backend over til Symfony 4.1 med API integrasjon.
Jeg er beste på ting som krever tenking ut av boksen, som er ikke helt vanlig, som du finner ikke  plugin fra før. F.e. folk verifiserig mot folke registre, sikring at alle informasjon om person er riktig.
Det jeg har fått tilbakemelding fra kundene er at jeg forstår demers problemet, at det er lett å jobbe sammen. Det jeg har ingen andre valg å bare tro på det kundene sier.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Mantas
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.