Tilgjengelig nå

Linda Heggen

Illustratør og Grafisk designer
Oslo
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
900
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
5
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Illustrator

InDesign

Photoshop

Konseptutvikling

Grafisk Profilering

Kategorier
Designer
Grafisk designer
Illustratør

Kort om Linda 

De to siste årene har jeg jobbet som frilans illustratør og grafisk designer med kunder som Miljøpartiet de grønne, Humanistisk Ungdom, Amnesty, Mental Helse Ungdom og tidsskrifter som Bøygen, Fett, Speilvent og Melk. Før jeg begynte frilans jobbet jeg som visual merchandiser i flere år der jeg tilegnet meg mye kunnskap om oppsett, fargebruk, salg og kundekontakt.

Jeg ønsker å jobbe med illustrasjoner til magasiner, bøker, postere og lignende, samt logo og profilering for bedrifter.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Linda
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.