Tilgjengelig nå

Lars Hansen

Tekstforfatter, Regissør, idésprinter og konseptutvikler
Oslo
Deltid
Remote eller hos kunde
Indikativ pris
750
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
4
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Manus

Ideutvikling

Enkel klipping

Innholdsproduksjon

Kategorier
Tekstforfatter
Innholdsprodusent
Frilansjournalist

Kort om Lars

Har jobbet med idéutvikling, tekstforfatter og regissør på heltid i fire år i ulike produksjonsselskap og som frilanser. Har skrevet manus og regissert innhold for bla. Tv2, NRK, Tine, Norsk Tipping, Høyre, i tillegg har jeg skrevet manus til foredrag for flere kjente profiler. Har også utdanning og erfaring som journalist. Jobber best med innhold som skal kombinere humor og underholdning med informasjon.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Lars
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.