Ledig om 1-3 mnd

Laila Borge

Journalist og tekstforfatter
Bergen
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
750
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
15
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Office

Photoshop

InDesign

WordPress

Kategorier
Frilansjournalist
Journalist
Tekstforfatter
Innholdsprodusent

Kort om Laila

Jeg er en frilansjournalist med bred erfaring. Jeg har skrevet grundige saker om tunge tema, blant annet for Aftenposten Innsikt og akademiske institusjoner. Jeg har også skrevet lettleste tekster for barn, blant annet for Aftenposten Junior, Mediekompasset og TV2 Skole.

Jeg har bakgrunn fra lokalavis der jeg har dekket et variert utvalg at stoffområder. De siste årene har jeg som frilanser jobbet spesielt med klima- og miljøjournalistikk og forskningsjournalistikk. I tillegg har jeg en deltidsjobb som redaksjonell fagmedarbeider i Landslaget for lokalaviser.

Jeg har også erfaring med foto.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Laila
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.