Tilgjengelig nå

Kristin Pedersen

Digital Markedsfører og Innholdsprodusent
Lena
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1000
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
5
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Wordpress

Nettsideutvikling

SEO

Annonsering (FB, Google Ad Søk)

Markedsføring Facebook

Markedsføring Instagram

Video/Bilder

Microsoft Office

Movavi

Simplero

ClickFunnels

Kategorier
Digital markedsfører
Innholdsprodusent

Kort om Kristin

Jeg er frilans digital markedsfører og har lang erfaring med inbound og outbound marketing- strategier, både personlig og gjennom mediebyrå. Jeg har det siste året samarbeidet med mange bedrifter og hjulpet dem med synlighet og engasjement på sosiale medier, epostmarkedsføring, utformet gode annonser med hovedfokus på konvertering. Jeg har utformet og satt opp salgskanaler for å skaffe konkrete kundehenvendelser/leads til bedrifter og enkeltpersonforetak.

Jeg ønsker å jobbe med leadsgenerering for bedrifter som ønsker flere innkomne kundehenvendelser. Jeg ønsker også å jobbe med en levende og innovativ sosiale medier-strategi, samt epostmarkedsføring med tanke på konvertering.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Kristin
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.