Tilgjengelig nå

Kristin Holmefjord

Skribent og fotograf
Oslo
Deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
600
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
8
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Photoshop

Fotografi

Oversetting

Kategorier
Skribent
Freelance skribent
Fotograf

Kort om Kristin

Jeg har fotografisk utdanning fra Bilder Nordic School of Photography og har jobber deltid med fotografiske oppdrag siden da. Jobbene jeg har utført inkluderer portretter, bryllupsfotografi og en tur til Kirgisistan for å dokumentere produksjon av ullvarer. Jeg har også museumsfaglig utdanning og jobber deltid ved Preus Museum. Tidligere har jeg jobbet som bunadsannsvarlig hos Husfliden. Jeg har det siste året opparbeidet meg erfaring med å oversette fra engelsk til norsk, og er vandt til å bruke CAT verktøy. Dersom du trenger tekster rundt temaene kunsthistorie, kulturhistorisk fotografi eller folkedrakter  hjelper jeg deg gjerne med dette.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Kristin
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.