Tilgjengelig nå

Kristian Kjelman

Tekstforfatter, journalist, og innholdsprodusent
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1000
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
25
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Merkevarestrategi

Kommunikasjonsstrategi

Tekstproduksjon

Filmproduksjon

Kategorier
Tekstforfatter
Innholdsprodusent

Kort om Kristian

Jeg er freelance tekstforfatter og journalist. Har utdanning fra Westerdals, lang erfaring med markedsføring og merkevarebygging fra flere av Norges ledende reklamebyråer. Jeg har skrevet for en rekke magasiner og vært redaktør for et magasin i Aller-gruppen i tre år. Jobbet som kommunikasjonssjef i Red Bull i seks år, og som reklamefilmprodusent i tre år.

Jeg trives med alt av tekst- og idéarbeide, og har også erfaring i å utarbeide konsepter og merkevare- og kommunikasjonsstrategier. I tillegg kan jeg påta meg filmproduksjoner og organisere fotoopptak, slik at du får levert alt du behøver av materiell til reklame- eller innholdskampanjer.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Kristian
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.