Tilgjengelig nå

Knut Tønnes Steenersen

Journalist og markedsfører
Ski
Deltid
Enten eller
Indikativ pris
650
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
30
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Office

Foto

Sosiale medier

Innholdsproduksjon

Kategorier
Innholdsprodusent
Frilansjournalist
Journalist

Kort om Knut

Jeg er utdannet journalist fra Norsk Journalisthøyskole i Oslo. Har jobbet som journalist både i TV, radio og avis. Har også økonomi og ledelsesutdannelse fra BI (Bedriftsøkonom og Leadership in action/Bachelor of management). Har også jobbet som salgsleder, og har god erfaring i produksjon av markedsmateriell. Har også jobbet mye med valgkampaviser for politisk parti

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Knut
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.