Ledig om 1-3 mnd

Kjartan Manvelyan

Fullstack-utvikler med fokus på Ruby on Rails og Javascript
Berlin/Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
800
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
1
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Ruby on Rails

OOP

APIs

JSON

Scraping

Relational DB

SQL

Postgresql

HTML

CSS

Bootstrap

JavaScript ES6

Wireframing

Prototyping

UI Design

TDD

Git

Github

Technical Workflow

Kategorier
Full stack-utvikler
Front end-utvikler

Kort om Kjartan

Erfaring:

Bakgrunn innen entrepenørskap, informatikk og medisin. Har en halv bachelor i datavitenskap, og er alumni fra Le Wagon i Berlin, som er rangert som verdens beste fullstack kodeskole.

Teknisk co-founder av KoanVR, en health-tech startup i Berlin som jobber med å redusere sykefravær i B2B-markedet ved å tilby meditasjon via Virtual Reality.

Jeg ønsker å jobbe innenfor fullstack-utvikling, spesielt Ruby on Rails, Javascript og AWS. Er spesielt god på front-end, da jeg har en utviklet estetisk sans med tanke på min bakgrunn som filmskaper og fotograf. Åpen for konsulentoppdrag som freelancer og fast stilling.

Fysisk basert i Berlin, men åpen for å flytte på meg ved behov. Holder til daglig til i The Factory, som anses som den ledende tech-huben i Berlin.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Kjartan
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.