Tilgjengelig nå

Karl Ward

Full stack javascript utvikler
Oslo
Heltid / deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
650
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
16
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Javascript

jQuery

PHP

HTML

CSS

SCSS

UX

Foto

API

Photoshop

Bootstrap

Cloudflare

Performance

Apache

Nginx

Hosting

SEO

Kategorier
Full stack-utvikler
PHP utvikler
Front end-utvikler
Systemutvikler
SEO konsulent
Fotograf

Kort om Karl

Med over 15 års erfaring i utvikling av interaktive web applikasjoner, har jeg levert prosjekter i varierende størrelse for sluttkunder som Telenor, NAAF og Clear Channel. Jeg har jobbet med flere digitale web byråer, mens de siste årene har jeg jobbet primært med eget omfattende bildegalleri CMS for fotografer. Jeg spesialiserer i Javascript applikasjoner med fokus på visuelt grensesnitt, men har da også omfattende erfaring i de fleste relaterte web-teknologier som HTML, CSS, PHP og responsiv design. Allerede i 2002 vant jeg en prestisjefull pris for interaktiv design (theFWA.com).

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Karl
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.