Ledig om 1-3 mnd

Karina Raunholm

Tekstforfatter og innholdsdesigner
Oslo
Heltid eller deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
1000
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
10
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

UX

Innhold

Merkevare

Innholdsrådgivning

Innholdsdesign

Innholdsutvikling

Kategorier
UX designer
Innholdsprodusent
Tekstforfatter
Skribent

Kort om Karina

Eg er tekstforfatter og skribent, som jobber med strategi, innhaldsdesign, UX og mikrotekster til digitale produkter og tenester.

Eg jobber med små startups og store bedrifter, og hjelper dei med å finne stil og tone og andre retningslinjer for merkvarepersonlighet. I tillegg skriv og tester eg tekster til nettsider og apper.

Tidlegare har eg jobba i Dagens Næringsliv, Direktoratet for Økonomistying og designbyrået Bakken & Bæck. Eg har jobba med kunder som Vipps og Schibsted. Utdanninga mi er ein bachelor i tekst og skribent frå Westerdals Oslo ACT, i tillegg til fag i kommunikasjon, nordisk språk og grammatikk ved Universitet i Oslo og Agder.

Eg kan hjelpe til ved utforming av innhald til nye tjenester, eller evaluere og friske opp eksisterende innhold — både åleine og i team saman med designere og utviklere.

Eg skriv på nynorsk, bokmål og engelsk.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Karina
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.