Tilgjengelig nå

Kari Merete Enger

Grafisk designer / Web designer
Oslo / Auli
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
800
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
15
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Layout bok og magasiner

Redaktør

DM-produksjon

Logo

WordPress

Nettbutikk

SoMe

Photoshop

InDesign

Annonser

Kategorier
Grafisk designer
Webdesigner

Kort om Kari

5 års utdannelse innen design, samt 14 års yrkeserfaring fra grafisk bransje.
Som grafisk designer har jeg bred erfaring med produksjon av blader for barn og ungdom. Bruker blant annet InDesign, Photoshop, Illustrator, WordPress, Google Analytics og Facebook Business Manager som verktøy.

Foto er en av mine lidenskaper, det bruker jeg en del tid på. WordPress er et fantastisk verktøy, som grafisk designer er det både lett og gøy å jobbe med websider. Som barn har jeg alltid vært opptatt av form, farge og komposisjon, så det ble et naturlig valg for meg å gå denne veien og jeg trives veldig godt med yrke mitt.

Trives med mange forskjellig type oppgaver, er allsidig. Jeg syns det er givende å jobbe med foto, illustrasjon og komponere, men samtidig liker jeg også å jobbe med redigering.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Kari
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.