Tilgjengelig nå

Joachim Bjerke

Systemutvikler med fokus på .NET og Azure
Hvalstad
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
750
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
10
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

C#

ASP.NET

Azure

Microsoft BizTalk

HTML

CSS

Javascript

SignalR

.NET Core

MVC

Kategorier
NET utvikler
Systemutvikler
Java utvikler
Back end-utvikler

Kort om Joachim

Jeg har en 3-årig bachelor fra Westerdals Oslo ACT i Informasjonsteknologi. Der tok jeg en spesifisering innen programmering. Hovedfokus her var Java programmering. Etter utdanning har jeg primært jobbet med Microsoft teknologier som C#, ASP.NET, BizTalk og Azure. Jeg har jobbet 8 år som konsulent i Communicate Norge AS. I tillegg har jeg jobbet i HR Manager AS, Sopra Steria. Til daglig jobber jeg med C# programmering mot Microsoft Azure plattformen, men jobber i tillegg med javascript, HTML og CSS.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Joachim
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.