Tilgjengelig nå

Jens Christian Wahl

Data scientist / statistiker / aktuar
Oslo
Deltid
Ønsker å jobbe remote
Indikativ pris
600
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
3
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

R

Tidyverse

C++

Statistisk analyse

Visulalisering

Kategorier
Big data analytiker
Analytiker
Dataanalytiker

Kort om Jens

Jeg jobber med statistisk analyse innen bank og finans. Jeg har drevet med nettverksanalyse, prediksjon av misligholdssannsynlighet og risikomodellering og har anvend både klassiske statistiske metoder og maskinlæringsalgoritmer.

Jeg har en master i statistikk med aktuarkompetanse fra Universitet i Bergen. Under studiene  jobbet jeg tre år i  analyseavdelingen i Tryg forsikring og har erfaring med å behandle og modellere store datasett.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Jens
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.