Tilgjengelig nå

Jeanette Stavik Kjøsnes

Grafisk designer, webdesigner og illustratør
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
850
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
6
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Adobe Illustrator

Adobe Photoshop

Adobe InDesign

Sketch

SketchUp

Wordpress

HTML

CSS

JS

GIF

Kategorier
Illustratør
Grafisk designer
Designer
Webdesigner

Kort om Jeanette

Jeg  driver mitt eget lille designstudio fra Nesodden, Ohoi Studio. Hvor jeg i hovedsak jobber med grafisk design, design av nettsider og illustrasjon. Jeg hjelper små og store bedrifter med å visualisere sine prosjekter og løse sine designproblemer. Helhetlige og funksjonelle designløsninger helt ned til detaljene på ulike flater, er noe jeg arbeider mot. Min tverrfaglige bakgrunn gjør at jeg ser helheten i prosjektet, selv om jeg arbeider med kun deler av et prosjekt.  

Med en analytisk designprosess i samarbeid med mine kunder prøver jeg å komme fram til det optimale designet og et særpreget uttrykk for hvert prosjekt. Jeg har alltid et godt konsept som grunnlag for designprosessen og strekker meg alltid litt ekstra for å gjøre kundene fornøyde på ferden.

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Jeanette
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.