Tilgjengelig nå

Jacob Mørch

Innovasjonskonsulent / Prosjektleder (& fotograf!)
Oslo
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1100
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
5
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Innovasjon

Entreprenørskap

Prosjektledelse

Teknologi

Forretningsutvikling

Foto

Fotografi

Kategorier
Fotograf
Produkteier
Prosjektleder
IT prosjektleder

Kort om Jacob

Jeg er en av gründerne bak innovasjonsstudioet Uromaker (uromaker.no / undringer.no), som hjelper bedrifter med å jobbe raskere, tenke rarere og gjøre modigere valg enn før, ved å ta i bruk metodikk og mindset fra startup-verdenen. 

Jeg er sabla god på prosjektledelse, implementering av hyllevare-teknologi i mindre-mellomstore organisasjoner (verktøy for prosjektstyring, internkommunikasjon og lignende), samt design og utvikling av kundesentriske innovasjonsprosesser som f.eks. Google Design Sprint, innhenting av kundeinnsikt, eller markedsvalidering av nye idéer. Dette holder jeg og resten av Uromaker på med hver eneste dag. Denne typen tjenester har vi tidligere levert til kunder som Storebrand, NTB, Grieg, Sparebanken Vest, NHH-Symposiet, og vi designer og gjennomfører innovasjonsmodulene i AFF Solstrandprogrammet Accelerate.

.. i tillegg er jeg en god fotograf, og tar jevnlig betalte oppdrag for å forevige konferanser, konserterter, arrangementer av ymse slag, samt ta bedriftsportretter og interiørfoto. Kontakt meg for en prat!

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Jacob
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.