Tilgjengelig nå

Ivar Iversen

Ledelse, Prosjektledelse, Konsulent IKT
Langhus
Heltid eller deltid
Remote eller i kundens lokaler
Indikativ pris
1000
Kr/t
Svarprosent
100
%
Erfaring
30
år
Se full profil
Med en bedriftsbruker kan du se full profil og kontakte konsulent
Verifisert
Ferdigheter

Prosjektledelse

Ledelse

Brukerstøtte

IKT ledelse

Systemansvarlig

Service-ledelse

Transport og logistikk løsninger

Rådgivning

Kategorier
Prosjektleder
IT prosjektleder
IT direktør
IT konsulent
IT leder
Teamleder

Kort om Ivar

Jeg har en utadvendt personlighet og har lett for å etablere gode relasjoner som er viktig i enhver sammenheng der man er avhengig av ressurser fra flere fagmiljø. Med min 30 års erfaring med å jobbe med tekniske løsninger er jeg vant til å finne løsninger på de problemstillingene som måtte dukke opp. Samt gode evner til å sette seg inn i virksomhetens oppgaver. Jeg finner større tilfredsstillelse i å hjelpe andre å finne løsninger kontra å finne de selv.

Med min analytiske tilnærming, involverende og tydelig lederstil har jeg god erfaring med å kartlegge problemområder og skape et miljø som motiverer til å komme med innspill mtp forbedringer/endringer.

Jeg har mange års erfaring som team leder, prosjektleder, servicesjef, leveranseansvarlig, IKT – Sikkerhetssjef. Er vant til å håndtere flere oppgaver i parallell.

I min stilling som Servicesjef i Indre Østfold Data IKS hadde leveranse ansvaret samt var bindeleddet mellom teknikk og mennesker. Jeg hjalp de 6 eierkommunene som prosjektleder for implementering av nye IKT plattforemer, nettverk samt ny teknologi innen oppvekst, helse og omsorg. En av mine viktigste oppgaver var å rådgi virksomhetslederne mht å dokumentere behov for nye løsninger. Være bindeleddet mellom de og leverandør. Dette var en nyopprettet stilling som og et krav fra eierne. Hoved oppgaven var å bedre kundetilfredsheten. Så denne stilling utformet jeg selv i samarbeide med ledergruppen. I tidsrommet 2013 – 2017 ble alle 6 kommunene lagt over på ny infrastruktur og nettverksteknologi. Min vilje til fremdrift gjorde at vi kom i mål til tid og uten unødige brudd i tjenestene.

Har mange års erfaring med brukerstøtte og har hatt roller fra å sitte på helpdesk til ledelse.

I mine 30 år i IKT faget har jeg jobbet mye ut mot sluttbruker, formidlet deres behov og utfordringer videre inn i utviklingsløpet. Har jobbet med med store IT systemer innen transport, logistikk, og ERP/CRM. Samt 10 års erfaring innen prosjektledelse.

Jeg har flere års erfaring innen transport og logistikk bla 5 år i DHL hvor jeg hadde IKT prosjektansvar og systemansvar for transportavtalen DHL hadde med NorgesGruppen.

Jeg kan dra god nytte av min varierte bakgrunn og hjelpe bedriften å lykkes.


Med vennlig hilsen

Ivar Iversen

IvaCom

CV med referanseprojekter
Jeg er frilans Art Director med lang erfaring fra reklamebransjen. Jeg har jobbet som AD i Stengraff Reklamebyrå, DMT Kommunikasjon og Prinfo Communication Kolbotn, med kunder som Volvo Personbiler Norge, Bertel O. Steen, Panasonic, OKI Systems, Rival og Utleiemegleren. Jeg har drevet eget fullservice reklamebyrå i 5 år, og undervist studenter på Bachelor i Opplevelsesproduksjon og Interaktive medier i emnefaget Digital Grafikk ved Høgskolen i Hedmark.

Jeg ønsker å jobber med idé og konseptutvikling, fotoregi og organisering av fotoopptak, originalutarbeidelse av digitalt og trykket markedsmateriell, design av kampanjesider, reklamefilm samt videoannonsering for nettsider og SoMe.
Lag en bedriftsbruker for å se full profil og kontakte konsulent
Opprett bedriftsbruker
Kontakt
Ivar
for et mulig oppdrag
Dette er uforpliktende inntil du eventuelt godkjenner et tilbud fra flexer
Hva som skal gjøres, hvordan resten av teamet ser ut, forvetninger til leveranse etc
Takk!
Forespørsel er nå sendt til flexer som vil svare dere innen 1-3 dager. Dere er velkomne til å kontakte opptill 3 flexere med samme prosjekt, så det er bare å fortsette søket etter den perfekte kandidaten.
Ojsann! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.
Last siden på nytt og prøv igjen, eller ta kontakt på kontakt@flexify.no.